Zara izdala novo kolekcijo za Noč čarovnic, ki jo boste lahko nosili še dolgo po njej

Vanjo je ta priljubljena znamka prelila veliko domišljije.

Zara izdala novo kolekcijo za Noč čarovnic, ki jo boste lahko nosili še dolgo po njej - Foto: Promocijsko gradivo

Španski modni velikan Zara vsake toliko postreže s prav posebnimi presenečenji, in sicer tematskimi kolekcijami, ki odstopajo od njihovih siceršnjih linij oblačil. Tokratni navdih so poiskali pri prihajajočem prazniku Noč čarovnic (ang. Halloween), ki je čez lužo že dolgo pravi hit, na priljubljenosti pa zadnja leta pridobiva tudi pri nas. 

Ta čudovita kolekcija temelji predvsem na detajlih, in sicer modnih dodatkih, ki so tukaj z namenom, da poskrbijo za kreativno-glamurozni preobrat noči iz 31. oktobra na 1. november. V njej boste našli unikatne kose, ki jih je sicer težje najti na prodajnih policah in lahko nadgradijo vaše stajlinge tudi dolgo po tem, ko dobi najbolj strašljiva noč v letu svoj epilog.

Svoji garderobi lahko tako dodate novo dimenzijo bodisi s trakom za lase s perjem, drznim naglavnim obročem (ali dvema), izstopajočim nakitom z motivom škorpijona ali rokavicami, kakršne bi pevka Madonna nemudoma pograbila v osemdesetih in še danes.

V tem modnem naboru ne manjka niti mini torbic in škornjev, ki so kot nalašč za obisk temačnega diska.

Kar se tiče oblačil, se kolekcija kopa v šik črnini, umetnem usnju, atipičnih vzorcih in čipkah, postreže pa tudi z bleščicami.

Za celostno tematsko podobo pa je tukaj tudi lepotni del kolekcije, ki poleg ličil vključuje zanimive dekorativne nalepke za urejanje in maksimalistične umetne trepalnice.

Preberite tudi: Jennifer Lopez bolj elegantna kot kdaj koli prej v mali črni Diorjevi obleki. Take je nismo vajeni!

"Halloween" kolekcija je že dostopna na Zarini spletni strani in kar kliče po tem, da si naredite načrte za to noč, če jih še nimate!

Fotografije: Zara/promocijsko gradivo

Preberite še: Pozabite na oprijete hlače, visoke škornje to sezno nosimo tako

Priporočamo tudi: Mojca Mavec prisega na to črno elegantno obleko za posebne dogodke

Najbolj brano