Zala Djuric delila čudovit boemski stajling s snemanja njenega novega filma Dedek gre na jug

Oblekli ga bomo v toplih mesecih.

Zala Djuric delila čudovit boemski stajling s snemanja njenega novega filma Dedek gre na jug - Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

26-letna Zala Djuric nas je nedavno osupnila z izvirno kreacijo slovenske oblikovalke na predpremieri filma Dedek gre na jug, v katerem igra eno izmed glavnih vlog, sedaj pa je delila še vpogled v zakulisje snemanja tega filma.

Na Instagramu je namreč mlada igralka delila svojo fotografijo iz prvega dneva snemanja, natančneje s prvega preizkušanja oblačil za film s stilistko Zarjo Predin.

V filmu Zala igra Esmo, dekle, ki jo je v zapisu ob objavljeni fotografiji opisala kot "kul in zabavno" ter "drugačno od Zale". "Esma je "badass" bosanska ciganka. Z Esmo se ne igraš nobenih igric.", je zapisala in svojim sledilcem zaupala, kako se je pripravljala na to vlogo. Dodala je še, da Esme ni le našla, temveč ji je Esma pomagala najti (boljšo) sebe.

Vrnitev pozabljenega odtenka laka za nohte: Čokoladna manikira je dolgo veljala za zastarelo, to jesen pa je najbolj zaželena

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Za metropolitan.si je o svoji najnovejši filmski vlogi povedala: "Dokler se nisem začela pripravljati na ta film, nisem vedela, da ta ciganka biva v meni in res sem našla en del sebe tudi s pomočjo Esme, v prvi vrsti s pomočjo Vincija, nerealno sem mu hvaležna za to priložnost." V filmu igra skupaj z velikima igralskima legendama Borisom Cavazzom in Vladom Novakom.

Fotografije: Primož Predalič in IG

Preberite še: Jennifer Lopez pokazala, kako to jesen nositi povsem bel videz. Navdušeni smo!

Priporočamo tudi: To je praktična torba, ki jo bodo kmalu nosila vsa najbolj kul dekleta - bodite med prvimi!

Najbolj brano