Victoria Beckham razkrila svetlečo obleko, v kateri naj bi dočakala novo leto

Čeprav bo praznovala doma, si želi biti lepa.

Victoria Beckham razkrila svetlečo obleko, v kateri naj bi dočakala novo leto - Foto: Profimedia

Že prej je oboževalcem dala vpogled v svoj prijeten božič z možem Davidom in njunimi štirimi otroki. In zdaj je Victoria Beckham razkrila svojo potencialno silvestrsko obleko, ko je v ponedeljek na Instagramu nosila svetlečo obleko. Modna oblikovalka se je pošalila: ""F***, še vedno želim biti lepa!", ko je povedala, da bo tako kot vsi ostali, letos za silvestorvo doma.

Victoria je na selfiju pokazala svojo temno sivo obleko z visokim ovratnikom in z vzorcem zlatih črt. Manikiro je imela še vedno praznično, saj so bili njeni nohti obarvani rdeče, medtem ko je svoje lase nosila spuščene in valovite.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Pod fotografije je zapisala: "Nič posebnega ne bom počela, a vseeno si želim, da bi to silvestrovo izgledala lepa", skupaj s smejkotom, ki joka od smeha.

Lepotica je na Instagram storyjih tudi razkrila, da je obleka iz njene lastne kolekcije. Medtem ko je kamero pomikala po telesu, je zapisala: "Preizkušam obleke za silvestrovo (četudi bomo doma!)".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

V petek je Victoria tudi delila fotografijo svoje družine Davida, Brooklyna, Romea, Cruza in Harper in omogočili vpogled v njihov prijeten družinski božič.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte, kako nositi največji trend iz 80-ih kot na modni reviji Chanel

Priporočamo tudi: ELLE podkast | Petra Windschnurer: »Hitro vidim, če je stvar privlečena za lase.«

Najbolj brano