Victoria Beckham je objavila prisrčno božično voščilnico. Od srca se boste nasmejali

Nekako se z njihovo voščilnico lahko poistovetimo.

Victoria Beckham je objavila prisrčno božično voščilnico. Od srca se boste nasmejali - Foto: Profimedia

Istega dne, ko sta vojvoda in vojvodinja Cambridge razkrila svojo zelo prikupno in zelo profesionalno božično voščilnico, na kateri so bili princ George, princesa Charlotte in princ Louis popolnoma nasmejani pred kamero poleg svojih staršev, medtem ko sedijo na drvih je družina Beckham razkrila, kaj se v resnici dogaja v zakulisju družinske fotografije.

V videoposnetku, naloženem na Instagram, je Victoria Beckham predstavila uvod v družinsko božično fotografijo. Ko njeni otroci, Brooklyn, Romeo, Cruz in Harper stojijo in sedijo ob ogromnem božičnem drevesu, jih oblikovalka poskuša zbrati in najstarejšega Brooklyna vpraša, ali je prepričan, da želi nositi kratke hlače in kapo - "Si prepričan, da nočeš obleči hlač?," je vprašala, kar 21-letnik popolnoma ignorira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Nato Cruz pokaže, za kaj se je estetsko odločil: božični pulover z Boratom, za katerega Victoria ugotavlja, da popolnoma zajema osebnost najstnika. Medtem se Romeo, ki stoji ob svoji mlajši sestri, odloči za elegantno srajco znamke Gucci, Harper pa ima prikupno praznično zeleno obleko.

Zdi se, da najmlajša iz družine deli materino mnenje o vedenju fantov in na neki točki reče: "Videti je kot zelo žalosten božič,". Victoria nato poskuša doseči, da njeni otroci umirijo razigrane pse in da se vsi postavijo obrnjeni proti kameri in se nasmejejo za fotografijo.

"To je božična voščilnica, to naj bi bil lep trenutek," pravi, preden fantom naroči, naj "vzamejo psa!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Čeprav profesionalnega posnetka ni delila - ali če jim je sploh uspelo, je oblikovalka delila igrivo fotografijo svojih otrok z istega dne s prazničnimi emojiji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Venera v strelcu prinaša sproščenost

Priporočamo tudi: Irina Shayk je nosila priljubljeno zimsko jakno (+ kje jo kupiti)

Najbolj brano