Victoria Beckham je oblikovala svoj najljubši modni dodatek - torbico, ki jo bo želela imeti vsaka sodobna ženska nad 40 let

Victoria Beckham je nekoč imala kolekcijo Fendi Baguette torbic, danes pa nosi svoj lasten dizajn.

Victoria Beckham je oblikovala svoj najljubši modni dodatek - torbico, ki jo bo želela imeti vsaka sodobna ženska nad 40 let - Foto: Profimedia

Victoria Beckham je v Parizu predstavila svojo prvo kolekcijo torbic. Tako kot njeni kul konfekcijski kosi tudi torbice združujejo ženstvenost z moškimi elementi.

Preberite tudi: Kako nositi elegantno srajčno obleko pri 40 in več letih? Posnemajte Victorio Beckham

Victoria Beckham elegantno nosila dve barvi, ki ju je najtežje kombinirati. Navdušeni boste!

Tako jo je torbico, ki jo lahko nosite v roki, Victorio Beckham navdihnila ura, ki ji jo je podaril njen mož David Beckham in njen kovinski pašček. Poleg manekenk, ki so se po modni stezi v novi kolekciji sprehodile s torbicami, pa je najboljša reklama za svoj lastni dizajn kar Victoria sama.

Tako se je v Parizu pojavila v črnih, a tudi barvnih kombinacijah, s katerimi je pokazala, kako nosljive so njene torbe in kako enostavno jih je kombinirati s katerim koli stilom.

Victoria je za britanski Vogue razkrila, da je bila prva dizajnerska torbica, ki si jo je lahko privoščila (zdaj priljubljena) Fendi Baguette, a jih je pred nekaj leti skupaj s številnimi kosi oblačil prodala in denar podarila Rdečemu križu.

Zdaj je njen stil nekoliko drugačen, čeprav nič manj eleganten, vanj pa se odlično prilegajo torbice njenega lastnega dizajna.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na droben zlat nakit, prihaja trend, ki smo ga oboževali pred 20 leti

Priporočamo tudi: Tako boste zaspali prej kot v 2 minutah (metoda, ki jo uporabljajo vojaki)

Najbolj brano