Ta svetleči modri plašč Vesne Milek iz potepa po Rimu nadgradi vsako jesensko garderobo

Odlično ga je skombinirala, kajne?

Ta svetleči modri plašč Vesne Milek iz potepa po Rimu nadgradi vsako jesensko garderobo - Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Pisateljica, voditeljica in novinarka Vesna Milek se je te dni mudila na počitnicah v Rimu, ki je kot nalašč za kratek jesenski pobeg.

Kot smo lahko videli na njenem Instagram profilu, je obiskala številne ikonične kotičke italijanske prestolnice, pri tem pa nismo mogli mimo njenega čudovitega "casual" stajlinga.

Vesna je za potep po mestu namreč oblekla klasično majico s črtami, oprijete džins hlače in bele superge. Ta brezčasen osnovni modni izbor je nudil popolno osnovo za bolj drzen kos, in sicer metalik modri trenč plašč v dolžini do kolen, ki je vse skupaj povezal v zanimivo celoto. 

Odličen modni dodatek je poleg črne torbice predstavljala tudi rdeča Vespa, ki je sinonim za našo sosednjo državo. Fotografijo je Vesna pospremila s pripisom "Kliše❤️ #vacanzeromane ❤️".

Preberite tudi: Jane Fonda v elegantnem videzu s suknjičem s pasom, popolnem za vse starosti

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Milek (@vesna.milek)

Vesnin elegantni modni izbor lahko služi kot izvrsten navdih za jutranje dileme pred garderobo. Hkrati pa je tudi dober opomnik, da si lahko privoščimo barvitejše kose v tem umirjenem letnem času.

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik in IG

Preberite še: Sijoči lakirani nohti: Pozabite na mat nohte, to je nov trend manikire, ki bo zaznamoval jesen

Priporočamo tudi: Mojca Mavec prisega na to črno elegantno obleko za posebne dogodke

Najbolj brano