Usnjeno mini krilo Monice Bellucci potrjuje, da ga lahko (in morate) nositi v katerikoli starosti

Fatalna Monica Bellucci nas je znova navdušila s svojim drznim stajlingom.

Usnjeno mini krilo Monice Bellucci potrjuje, da ga lahko (in morate) nositi v katerikoli starosti - Foto: Profimedia

Zgolj mini in v usnjenih ali ekoloških različicah. Pomlad 2022 kliče po usnjenih mini krilcih, usnjena krila so opazna na modni brvi, v uličnem slogu in celo na naslovnicah modnih revij. Monica Bellucci v usnjenem mini krilu na naslovnici revije Shon! je božanska. 57-letna igralka nas še ni nehala presenečati, saj je v usnjeni obleki in z lasmi z izjemno dolgimi mokrimi prameni videti še bolj čutna kot kdaj koli prej. Italijanska igralka je v popolnoma črnem videzu videti skrivnostna, usodna in seksi. Nosila je usnjeno obleko Iro Paris.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Ne spreglejte:

"Kraljica", "Lepotica", "Lepa si, Monica", "Femme Fatale!", "Preprosto fantastična je", so bili komentarji oboževalcev ob pogledu na Monico Bellucci v črnem usnjenem minikrilu. Ekipa strokovnjakov, ki je sodelovala pri snemanju, je vso igralkino sijočo lepoto lahko prenesla v nanizane slike. Monica Bellucci nam v črni usnjeni obleki čutno, moderno in ne nujno rockovsko pokaže mini krilo, ki ga lahko vzljubimo in nosimo za pomlad 2022.

Kako nositi mini krilo Monice Bellucci?

Ponovimo skupaj: usnjeno krilo je brezčasno in celo popolno od jutra do večera, končni učinek pa bo odvisen od modnih kombinacij. Asimetričen top, izrazit plašč, par mokasinov s petami ali romantična bluza - vse to lahko nosite glede na svojo osebnost.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monaška princesa Charlène prekinila molk in spregovorila iz švicarske klinike

Priporočamo tudi: 10 najlepših hlač iz H&M-ja, ki jih potrebujete za letošnjo pomlad

Najbolj brano