10 najlepših hlač iz H&M-ja, ki jih potrebujete za letošnjo pomlad

(Brezskrben) vodnik po najbolj minimalističnih in elegantnih hlačah H&M v modni pomladi 2022.

10 najlepših hlač iz H&M-ja, ki jih potrebujete za letošnjo pomlad - Foto: Profimedia

Živahne barve, bleščice, trendi kroji: brezskrbnost se je vrnila v našo garderobo, le nositi jo moramo (zdaj). Zdi se, da nam hlače H&M za pomlad 2022 želijo povedati vse to (in še več): švedski nizkocenovni modni velikan jih je izdelal predvsem iz bombaža ali mehkega raztegljivega džersija, zaradi česar je udobje ključno za eksperimentiranje z videzom naslednje sezone. Črna barva je tu in ostaja (seveda), vendar z veliko bolj urbanim pridihom. To velja za pajkice s stremeni, ki so jih v tem obdobju vzljubila dekleta, ki so zvezde mednarodnega uličnega sloga. Podedovane iz športnega sveta jih zdaj lahko nosite ne le z udobnimi športnimi copati, temveč tudi z gležnjarji in petami (in rezultat - dokler ni dokazano drugače - je WOW).

Lahkotnost, pridi k nam! Ne le manj težke tkanine, ampak tudi prispodoba za to, kakšna bo moda pomladi 2022: hlače H&M so nam prav tako prišle v podobi lahkega materiala in krojev. Ene so romantične, druge boho šik in tretje glamurozne.

1.

H&M, cena: 49,99 evrov

2.

H&M, cena: 19,99 evrov

3.

H&M, cena: 39,99 evrov

4.

H&M, cena: 19,99 evrov

5.

H&M, cena: 19,99 evrov

6.

H&M, cena: 49,99 evrov

7.

H&M, cena: 29,99 evrov

8.

H&M, cena: 29,99 evrov

9.

H&M, cena: 29,99 evrov

10.

H&M, cena: 99 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če boste piščanca pripravljali na ta način, vam bo pomagal pri hujšanju: Krepi imunski sistem in spodbuja izgubo kilogramov

Priporočamo tudi: Kate Middleton obožuje ta bež pulover H&M za manj kot 30 evrov

Najbolj brano