Monica Belluci navdušila v nepričakovanem trenč plašču, ki ga potrebujete za to pomlad

22. 2. 2022
Monica Belluci navdušila v nepričakovanem trenč plašču, ki ga potrebujete za to pomlad (foto: Profimedia)
Profimedia

Monica Bellucci čudovita kot sodobna Maria Callas v svojem elegantnem usnjenem trenčkotu.

Večna ikona sloga. Medtem ko njena hči Deva Cassel hodi po maminih stopinjah z zbiranjem svojih fotografij na prestižnih naslovnicah, je Monica Bellucci dober zgled, kaj danes pomeni uveljavljati čar fatalne ženske. Vendar pa pravi čar, ki združuje, pravzaprav je združil, 57-letno igralko in top model z ogromnim in nikoli pozabljenim imenom v operi: Maria Callas. Prav za to, da bi Angliji predstavili gledališko transpozicijo, posvečeno "Divini", je Monica Bellucci na družbenih omrežjih objavila svojo novo naslovnico za Revijo angleškega tabloida The Telegraph, v kateri nosi zelo kul usnjeni trenčkot.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Pojavljajo se nove podrobnosti o interpretaciji Monice Bellucci v vlogi Marie Callas, a ne samo to: s fotografije, pod katero se podpisuje Luc Braquet, prihaja imperativna stilska lekcija za prihajajočo sezono. Usnjeni trenčkot Monice Bellucci je že v trendu vrhnjih oblačil za pomladno modo 2022, tako za vsakodnevne stajlinge kot najbolj šik večerne videze. Rezultat stajlinga Barbare Baumel, videz Monice Bellucci usmerja pozornost na sijočo teksturo njenega črnega plašča modne hiše Courrèges, ki jo je ustanovil francoski oblikovalec André Courrèges.

Ne spreglejte:
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Odrski kostumi, a ne samo to. Maria Callas je imela rada tudi vrhunska oblačila, zaradi česar so bila podpis njenega lastnega sloga. Detajl, ki ga stilistka Barbara Baumel ni prezrla pri ustvarjanju videza Monice Bellucci, ki črni usnjeni trenčkot povzdigne v bistveni trend mode pomladi 2022. Kako ga nositi? Njegova visoka združljivost z oblačili iz džinsa nas bo srečala pri stajlingih ležernih videzov, ko ga želimo pokazati z ravnimi kavbojkami in belimi supergami, ki ponujajo urbano kul interpretacijo outfita. Ne izključimo pa pravega ključa za dostop do najčistejšega in najbolj pristnega stila dive (glasbene in kinematografske): črne cigaretne hlače, bela srajca, stiletto salonarji z ubijalskimi petami in seveda šali in maksi sončna očala. Prepričani smo, da bi to odobrila tudi Maria Callas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vrača se ta nepričakovan trend kril iz 90-ih! Se jih spomnite?

Priporočamo tudi: Penélope Cruz neprepoznavna: kaj je naredila s svojimi lasmi?