Vrača se ta nepričakovan trend kril iz 90-ih! Se jih spomnite?

To je še en trend iz 90-ih, ki ga je vzljubila tudi Bella Hadid.

Vrača se ta nepričakovan trend kril iz 90-ih! Se jih spomnite? - Foto: Profimedia

Ne veliko trendom iz 90-ih let se je uspelo vrniti tako uspešno kot kargo krila. Pred kratkim obujeni kos je bil nekoč običajen na rdeči preprogi ali pa ga je bilo mogoče videti na tween pop zvezdnikih, ki so se izogibali hollywoodskim paparacem. Vzemite za primer nekonformistično kupino TLC, ki je leta 1999 dala krilo pridih zahoda, medtem ko so se Destiny's Child v obdobju skupine "Survivor" okoli leta 2000 le redko ločile od kamuflažnega potiska in kargo oblačil.

Pohitimo v leto 2019 in cargo stil se je spet začel redno pojavljati na modnih revijah. Na primer Pradina kolekcija moških oblačil za jesen in zimo 2019. Modni uredniki so hitro vzljubili krila z več žepi, potem ko je Miuccia Prada začela ponovno uporabljati najlonsko izdelavo (njen ikonski nahrbtnik Vela je debitiral leta 1984, najlon pa je uvedla v konfekcijsko oblačilo leta 1994.) "Naenkrat se mi je najlon zazdel bolj zanimiv kot modne tkanine," je pojasnila gospa Prada. Na drugem mestu je Chitose Abe, ustanovitelj Sacaija, zelo zaslužen za pomoč pri popularizaciji priložnostnih oblačil, ki so se mešale z delovnimi oblačili že od zgodnjih časov.

To nas pripelje do leta 2022, kjer silhueta cveti na najljubši nakupovalni aplikaciji Gen-Z, Depop. Tu naj bi od sredine decembra 2021 do začetka januarja 2022 opazili 204-odstotni porast iskanj kargo kril.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ICE STUDIOS (@icestudios.shop)

Kako nositi kargo hlače v letu 2022?

Z nostalgičnimi dodatki, seveda. Od mikro-mini do midi in maksi, vidimo modna dekleta, ki nosijo kargo krila z majhnimi torbicami, preprostimi majicami in vintidž kosi ter sandali ali celo supergami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Penélope Cruz povzročila pravo senzacijo s svojo princeskino obleko. Osupnili boste!

Priporočamo tudi: Pozabite na večerne obleke, zvezdnice zdaj prisegajo na ta klasičen večerni stajling za vse starosti

Najbolj brano