"To niso oblačila za otroka, stara je komaj 12": Hči Victorie Beckham kritizirana zaradi obleke za zabavo

25. 4. 2024
"To niso oblačila za otroka, stara je komaj 12": Hči Victorie Beckham kritizirana zaradi obleke za zabavo (foto: Profimedia)
Profimedia

Največ pozornosti je pritegnila 12-letna hči Victorie Beckham Harper Seven, ki je za praznovanje izbrala zelo odrasel videz.

Victoria Beckham je za svoj 50. rojstni dan pripravila veliko zabavo v zasebnem klubu v londonski četrti Mayfair. Na rojstnodnevno zabavo je povabila veliko število svojih slavnih prijateljev, sodelavcev in znancev, med njimi tudi preostale štiri članice zasedbe Spice Girls.

"Mislim, da se še nikoli nisem počutila tako ljubljene kot sinoči. Hvala vsem, ki ste prišli od blizu in daleč," je zapisala Victoria Beckham ob fotografijah, na katerih pozira s prijatelji in gosti na praznovanju.

Med gosti so bili Eva Longoria, Tom Cruise, Gordon Ramsay, Salma Hayek in drugi, najpomembnejši gostje pa so bili njeni družinski člani.

Največ pozornosti je pritegnila njena 12-letna hči Harper Seven, ki je za praznovanje izbrala praznični videz. Tako je nosila belo satenasto obleko s tankimi naramnicami. K dolgi obleki je obula bele sandale s peto in belo torbico z zlatimi detajli. Modno kombinacijo za mamin 50. rojstni dan je dopolnila z dvema tankima zlatima verižicama.

Profimedia

In medtem ko je njena modna kombinacija marsikomu všeč, je veliko takšnih, ki poudarjajo, da je za 12-letnico morda nekoliko 'preveč odrasla'.

"Je lepo dekle, a po mojem mnenju, in morda se vam zdi, da sem preveč staromodna, to niso oblačila za otroka," je trdil eden od komentatorjev na družbenih omrežjih.

"Mislim, da je škoda, da Harper ni oblekla starosti primernih oblačil, še posebej čevljev", "Ona je stra 12 čet... Mogoče kaj bolj primernega za njeno starost", "Ona je otrok, morala bi početi, kar počnejo drugi 12-letniki", "Morali bi ji dovoliti, da nadaljuje svoje otroštvo in ni oblečena v oblačila, ki jih nosi njena mama," so bili komentarji.

Drugi so ji skočili v bran. "Primerno je oblečena. Praznična priložnost je in tudi njeni čevlji so starosti primerni," trdijo nekateri. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako vpliva na spanec, če imate med spanjem telefon na nočni omarici?

Priporočamo tudi: Odpravlja odvečne kilograme in znižuje holesterol: Dieta, ki v 6 tednih spremeni krvno sliko

Novo na Metroplay: Z okušanjem v možganih delaš knjižnico okusov | Mojmir Šiftar