To jesen bomo malo črno obleko nosili s tem elegantnim kosom

Selena Gomez je malo črno obleko kombinirala z ujemajočo se jopico.

To jesen bomo malo črno obleko nosili s tem elegantnim kosom - Foto: Profimedia

Selena Gomez je bila ta teden gostja v šovu The Late Show With Stephen Colbert, igralka pa se je za to priložnost oblekla zelo elegantno.

Paparaci so jo fotografirali, ko je prišla na prizorišče v mali črni obleki, oprijeti in zelo klasični, in ujemajoči se jopici in črnih sandalih s peto. Oster videz je zaključila z ravnimi lasmi in rdečimi ustnicami.

Selena se je septembra odprla o tem, kako jo je želja, da pomaga drugim, motivirala, da svoje boje v javnosti nadaljuje. "Moj lupus, presaditev ledvic, kemoterapija, duševna bolezen, šlo je za zelo javne srčne zlome - vse to so bile stvari, ki bi me sicer lahko povozile," je dejala. "Vsakič, ko sem šla skozi nekaj, sem se vprašala: "Kaj še? S čim se moram še ukvarjati?"" Rekla si je, da bo "pomagala ljudem." "To me je res držalo pokonci. Lahko bi prišel čas, ko nisem bila dovolj močna in bi naredila nekaj, s čimer bi se poškodovala."

Ta altruistična pobuda je pevko in igralko pripeljala do njenega sklada Rare Impact, katerega namen je v naslednjih 10 letih zbrati 100 milijonov dolarjev za izboljšanje dostopa do storitev duševnega zdravja skupaj z blagovno znamko Rare Beauty.

"Vse, na kar sem navezana, ima dobrodelni vidik," je dejala. "Če iz tega ne izhaja nekaj dobrega, tega ne bom storila. Ne potrebujem denarja. Potrebujem ljudi, ki se želijo boriti z mano."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kylie Jenner s prikupnim videom potrdila drugo nosečnost. Tu je vse, kar vemo

Priporočamo tudi: Cindy Crawford našla popoln stajling s kavbojkami za prosti čas za ženske nad 50 let

Najbolj brano