Cindy Crawford našla popoln stajling s kavbojkami za prosti čas za ženske nad 50 let

Ne glede na stajling, ga Cindy kombinira s tem modnim dodatkom.

Cindy Crawford našla popoln stajling s kavbojkami za prosti čas za ženske nad 50 let - Foto: Profimedia

Kot ključni akterji v modni industriji - in tisti, ki nosijo najnovejši videz na modni pisti - imajo modeli privilegij, da odkrijejo (in predstavijo) naslednje velike trende pred vsemi drugimi. Če pa obstajajo določeni kosi, ki jih preprosto ne morejo prenehati nositi, so to kavbojke. Vsi modeli kavbojk so do sedaj prešli fazo trendov in se povzpeli na klasiko. To dokazuje tudi Cindy Crawford, ki je spretna z vsemi modeli kavbojk, medtem ko se drži svojega osebnega sloga.

Modno ikono so pred dnevi opazili v kavbojkah s širokimi hlačnicami, ki tudi jeseni ostajajo v trendu, z belo majico in suknjičem. Za dodatke je izbrala usnjen pas in kožne sandale ter ključni modni dodatek, ki zadnje čase na njen vidimo pogosto, - tanek šal, ki si ga enkrat ovije okoli vratu, tako da ji oba konca dolgo padata po trupu.

Če ste v zadnjih letih videli katerega od njenih videzov za prosti čas, je verjetno, da veste, da to ni prvič, da je nosila podobno kombinacijo. Medtem ko se je 55-letna manekenka za svoj najnovejši videz, ki prikazuje brezčasno silhueto, odločila za klasičen suknjič in belo majico, je Cindy Crawford pred tem kavbojke kombinirala tudi trugače.

Pred tem je nosila kar dva podobna stajlinga. Njena odločitev, da nosi nosi boemsko bluzo, daje klasičnemu videzu kombinacije bele majice in kavbojk povišano vrednost. Posledično imajo njene kavbojke pridih ležernosti, ki ustreza priložnostim za prosti čas. Toda vsem stajlingom so skupni trije modni dodatki: usnjen pas, kožni sandali in lahek šal, ki si s tem zagotavljajo mesto v vaši omari, če jih do zdaj še nimate kot ključne kose vaše garderobe.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kristen Stewart na beneški filmski festival prišla z novo jagodno blond barvo las. Poglejte, kako ji pristoji

Priporočamo tudi: To je najlepša paž pričeska, ki jo lahko izberete glede na obliko vašega obraza

Najbolj brano