Kristen Stewart na beneški filmski festival prišla z novo jagodno blond barvo las. Poglejte, kako ji pristoji

4. 9. 2021
Kristen Stewart na beneški filmski festival prišla z novo jagodno blond barvo las. Poglejte, kako ji pristoji (foto: Profimedia)
Profimedia

Med vsemi pričeskami, ki jih je že preizkusila, take barve las še ni imela.

Kristen Stewart je v Benetke prispela s svojim dekletom Dylan Meyerjem in svežo pričesko. Kristen, katere film Spencer bo premierno predstavljen na festivalu, je imela svoje lase pobarvane v jagodno blond barvo in spete v eleganten nizek čop s prečko na strani.

Z gondole je stopila v luksuzni znamki Chanel od glave do pet. Nosila je črn pajac iz tviga z dolgimi rokavi in kratkimi hlačami, ki ga je kombinirala s črnimi salonarji s peto iz perl. Dodaja je še zlat nakit, ki se je ujemal gumbi njenega pajaca.

Odkar je 2. septembra prišla v Benetke, igralka nosi oblačila znamke Chanel, saj je tako kot Penelope Cruz obraz te modne hiše.

Preden je postala blondinka je imela ognjeno oranžno barvo, za katero bi si predstavljali, da je odgovorna za jagodno blond odtenek, ki ga vidimo zdaj.

Njena težko pričakovana upodobitev pokojne princese Diane se bo prvič pojavil na ekranu ta teden na festivalu. Film nas je nedavno osupnil z osupljivim plakatom filma in očarljivim napovednikom, dopolnjenim s igralkinim izpopolnjenim britanskim naglasom.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najlepši stajlingi s suknjiči, ki bodo navdihnili vašo poslovno garderobo

Priporočamo tudi: 10 najlepših blazerjev, ki sledijo jesenskim trendom

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan