Kylie Jenner s prikupnim videom potrdila drugo nosečnost. Tu je vse, kar vemo

Video prikazuje, kako je veselo novico sporočila mami Kris in partnerju Travisu.

Kylie Jenner s prikupnim videom potrdila drugo nosečnost. Tu je vse, kar vemo - Foto: Profimedia

Čeprav so že tedne prisotne govorice, da je Kylie Jenner noseča, je zcezdnica resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians čakala do popolnega trenutka, da je uradno potrdila novico. 24-letna manekenka in poslovna ženska je z ganljivim videom, objavljenim na Instagramu, povedala, da skupaj z raperja Travisom Scottom pričakujeta svojega drugega otroka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Posnetki vključujejo trenutke po njenem pozitivnem testu nosečnosti, ko je hitela deliti novico z očitno ekstatičnim Travisom Scottom, ki jo je poljubil na trebuh. Oboževalci si na intimen način ogledajo Kyliejine posnetke z ultrazvoka z njenim zdravnikom, pa tudi prizor, v katerem Kyliejin in Travisov prvi otrok, hčerka Stormi, babici Kris razkrije novice z nizom sonogramov. "Stormi, dobili bomo dojenčka!" vzklikne Kris. "To je eden najsrečnejših dni v mojem življenju." Zadnji posnetek prikazuje posebej ganljiv trenutek: Stormi in njena mama stojita ob beli steni, medtem ko Stormi mamin trebuh veselo poljubi.

Kylie in Travis sta se uradno razšla oktobra 2019, vendar sta bila vedno predana starša mali Stormi. "Kylie že nekaj časa želi Stormi podariti bratca ali sestrico," je za revijo People povedal vir. "Rada je mama. Navdušena je, da sta s Travisom spet noseča. Zasebno je uživala v nosečnosti. Preživljala je le čas z bližnjimi prijatelji in družino."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jesenski trendi manikire napovedujejo povratek trenda izpred 10 let

Priporočamo tudi: Kate Hudson nam je vzela dih v mali črni obleki

Najbolj brano