Tjaša Železnik nosila izvrsten prehodni stajling (to modno idejo ji bomo ukradli)

Spet je pokazala, da minimalistični kosi odlično delujejo skupaj.

Tjaša Železnik nosila izvrsten prehodni stajling (to modno idejo ji bomo ukradli) - Foto: Osebni Arhiv

Tako kot Tanja Ribič, se tudi simpatična igralka Tjaša Železnik te dni mudi na gostovanju, in sicer v Banja Luki za predstavo Tih vdih, ki smo si jo že lahko ogledali v Mestnem gledališču ljubljanskem (MGL).  

Med to službeno potjo je združila prijetno s koristnim in se uspela odpraviti tudi na idilični jesenski sprehod, kjer je zopet postregla z navdihom za oblačenje v dneh, ko je zjutraj že pošteno mrzlo, popoldne pa prijetno toplo. 

Na sebi je imela namreč klasično majico z dolgimi rokavi v svetlo sivi barvi, ki lahko deluje zelo šik, združila pa jo je skupaj s klasičnem bež trenčem in kultnim modelom sončnih očal znamke Ray Ban.

Preberite še: Tjaša Železnik je pokazala, kako je videti popoln jesenski stajling

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Železnik (@tjasanatalija)

Gre za izvrsten primer plastenja (nošenja več slojev oblačil), ki v prehodnih obdobjih pride še kako prav, obenem pa je to način, da svoj stil malce nadgradite. Še ena prednost? To je izvrsten izgovor, da lahko ponosite svoje najljubše poletne ali pomladne kose v mesecih, ki napovedujejo zimo.

Fotografije: Barbara Klemenc in IG

Priporočamo tudi: Po 40. letu se menstrualni cikel začenja spreminjati: Kako obvladati spremembe perimenopavze in sprejeti novo realnost

Preberite še: V modo se vrača ta priljubljen pulover iz 80-ih

Najbolj brano