Simone Rocha s svojo novo kolekcijo na londonskem tednu mode poslala pomembno sporočilo

Priljubljena modna oblikovalka z njo sporoča, kako pomembno je, da gremo v življenju vedno naprej.

Simone Rocha s svojo novo kolekcijo na londonskem tednu mode poslala pomembno sporočilo - Foto: Profimedia

Simone Rocha je na tednu mode v Londonu predstavila tako ženske kot moške videze, pri katerih je nasitila svojo dolgotrajno željo po izražanju kontrastov nežnosti in moškosti, moči in ženskosti. 

Rocha je proces oblikovanja kolekcije opisala kot zanimiv, zapleten in vznemirljiv. Postregla je z razkošnimi blazerji iz večplastnega tila in ujemajočimi se hlačami na tanke črte ter uniformami s tankimi pasovi, ki se zapnejo ob strani.

V novi kolekciji smo lahko opazili tudi oblikovalkin premik na področje športnih kosov, ki pa ostajajo v njenem slogu. Zaljubili smo se v plapolajočo parko s padalom, umetelne torbice kot iz pravljice in sandale s platformami. Seveda pa ni manjkalo tudi obilice razkošnega tila, po katerem je Simone tako znana. Ta je svojo pot našel predvsem v unikatnih tančicah.

Pomemben element so predstavljali tudi motivi rož, ki jih je oblikovalka opisala kot simbol zdravilnosti, kar sovpada s celotno temo revijo, medtem ko so padalski elementi simbolizirali občutek, ko nekaj postane lažje.  

Fotografije: Profimedia

Priporočamo tudi: 5 pričesk, ki bodo zaznamovale jesen: Enostavne so za oblikovanje, obrazu dajejo svežino in brišejo leta

Preberite še: Nič ne spominja na jesen bolj kot klasičen trenč: High street ponudba še nikoli ni bila bolj pisana - to je 10 najlepših modelov

Najbolj brano