Severina navdušila v maksi obleki, ki odlično pristoji ženskam s postavo peščene ure

Severina trenutno uživa na počitnicah v Jordaniji, svoje vtise in modne kombinacije pa deli z oboževalci na družbenih omrežjih.

Severina navdušila v maksi obleki, ki odlično pristoji ženskam s postavo peščene ure - Foto: IG

Severina je nedavno na Instagramu delila svoje potovanje v starodavno v skalo vklesano mesto Petra, ki je uvrščeno na prestižni Unescov seznam svetovne dediščine kot eno najdragocenejših kulturnih dobrin človeštva. 

"...smo se najprej odpravili na kilometer dolgo nočno turo po kanjonu, kjer smo končno našli ta zaklad. Ogromno ljudi, vsi vzdihujejo kot otroci nad prizorom, ki se ga ne pozabi," je svoje vtise o čudoviti Petri opisala pevka.

Za obisk starodavnega mesta se je odločila za zelo udobno, a vpadljivo modno kombinacijo, v kateri je prevladovala maksi obleka Aliza iz letošnje predjesenske kolekcije Ulle Johnson. Gre za obleko danske kreatorke srbskih korenin, katere kreacije rada nosi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Obleka Aliza je narejena iz teksturiranega pletenega blaga v drzni makovo rdeči barvi s temnejšimi črtami in krilom, ki se subtilno širi od pasu do tal. Ta kroj iz raztegljivega blaga laska ženski postavi peščene ure. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Hrvaška pevka je obleko Ulle Johnson kombinirala s supergami znamke Axel Arigato, izpod roba pa so pokukale oprijete črne hlače. Čez ramena si je nadela vpadljiv šal, oči pa zaščitila s sončnimi očali. 

Iz rok ni izpustila šivanega usnjenega nahrbtnika Joe v črni barvi z magnetnim zavihkom in nastavljivimi naramnicami francoske modne hiše Yves Saint Laurent.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Teh 5 rib, ki jih imate radi, je v resnici škodljivih za vaše zdravje in se jim morate za vsako ceno izogibati!

Priporočamo tudi: Popolna mešanica 60. in 90. let: "The Brachel" je najnovejša Instagram uspešnica, ki združuje najboljše iz dveh desetletij

Najbolj brano