Pozabite na klasičen črn plašč, Jennifer Lopez navdušila v tem modelu

2. 2. 2022
Pozabite na klasičen črn plašč, Jennifer Lopez navdušila v tem modelu (foto: Instagram)
Instagram

Priložnosti videz Jennifer Lopez z visokimi škornji in plaščem iz tartana je kot nalašč za soočanje z zimo v stilu.

Jennifer Lopez ima posebno strast do plaščev: v zadnjih letih je dejansko pokazala svojo pisano kolekcijo v midi in nekaterimi tudi v oversized kroji. Vrhnja oblačila, ki poosebljajo čar in udobje, še posebej v zimskem obdobju.

Najnovejši videz, ki ga je delila s svojimi oboževalci na Instagramu, kaže, kako kombinirati črne visoke škornje s plaščem iz tartana – enostavna kombinacija za kopiranje in zelo učinkovita modna rešitev za različne poslovne sestanke. Njena priložnost? Promoviranje prihajajočega filma Marry Me.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kot vemo, slog ne pozna staroste omejitve in lepa 50-letnica še naprej vnaša stilske lekcije v svoje videze s pozornostjo do vsake podrobnosti, tudi zunaj rdeče preproge: Jennifer Lopez je postala trdna referenčna točka zahvaljujoč svojim modnim kombinacijam, ki jih lahko vsi kopiramo. In tako je s tem priložnostnim videzom, ki ga je objavila na družbenih omrežjih.

Ne spreglejte:

Trik je v tem, da znamo kombinirati oblačila in dodatke med seboj: temelj uličnega stajlinga je kariran plašč, za katerega je značilna triada belo-črno-rdečih barv. Strog vzorec izstopa v primerjavi s črnino preostalega videza. Na prvi sliki se zdi, da Jennifer Lopez nosi par visokih škornjev, v resnici pa odkrijemo, da gre za par gležnjarjev v kombinaciji z usnjenimi hlačami, ki dajejo nogi kontinuiteto in tako poudarijo postavo, čez pa je oblekla krilo v enakem vzorcu kot plašč.

Fotografije: Instagram/@jlo

Preberite še: Veliki letni ljubezenski horoskop: boste letos našli ljubezen?

Priporočamo tudi: Kako nositi širok blazer pri 50. in več letih? Posnemajte Julianne Moore

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave