Kako nositi širok blazer pri 50. in več letih? Posnemajte Julianne Moore

Julianne Moore in njen hlačni kostim Celine sodita skupaj.

Kako nositi širok blazer pri 50. in več letih? Posnemajte Julianne Moore - Foto: Profimedia

Brez dvoma je Julianne Moore ena največjih filmskih igralk našega časa. Od igranja odločne agentke FBI Clarice Starling v Hannibalu do bolj lahkotne Maude Lebowski v The Big Lebowski, njen eklektičen življenjepis dokazuje globino njenih sposobnosti, ko gre za njeno kariero. Toda njen osebni slog je verjetno prav tako omembe vreden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore)

V njeni najnovejši objavi na Instagramu (pa tudi na strani njene stilistke Kate Young) je Julianne Moore mogoče videti, kako nosi lahkoten eleganten hlačni kostim, ki ga je do popolnosti ukrojil Celine. Komplet je sestavljen iz temno sivega blazerja z dvojnim zapenjanjem z izjemno ostrimi rameni, lahkega črnega brezrokavnika pod njim in para črnih hlač. Da bi vse skupaj povezala,  je igralka nosila še dolgo verižico z obeskom in par svetlečih črnih usnjenih čevljev.

Očitno je, da Julianne Moore obožuje dober kostim. Od elegantnega, a rahlega roza kompleta do popestritve videza z jakno iz žametnega smokinga, je igralka s svojimi živimi lasmi v preteklosti nosila vrsto prilagojenih kosov v vseh vrstah odtenkov in krojev.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če mini krila niso za vas, boste oboževali krilo, ki ga je nosila Jennifer Lopez

Priporočamo tudi: Poglejte škornje, ki popestrijo še tako enostaven stajling - želeli jih boste v svoji omari

Najbolj brano