Veliki letni ljubezenski horoskop: boste letos našli ljubezen?

Srečanja, zbliževanja, razhodi, življenje v paru, romance ... Kaj pa vas na področju ljubezni čaka v letu 2022? Izdali vam bomo nekaj sočnih, ljubezenskih skrivnosti...

Veliki letni ljubezenski horoskop: boste letos našli ljubezen? - Foto: Instagram

Ste morda pomislili, da je lahko leto 2022 za vas usodno ravno na ljubezenskem področju? Da je lahko to leto (končno!!) tisto, ki obeta spremembe, ki napovedujejo romance, sorodne partnerje, morda prince na belem konju. Astralna združljivost, gibanje planetov, ki vplivajo na naše strasti in naše želje, moč lune v našem afektivnem in relacijskem sektorju... Brez dvoma imajo zvezde nekaj opraviti s tem. Ugotovite, kaj vam pripravlja leto 2022.

Pripravljeni? 

OVEN (21. marec - 20. april)

Merkur se od 15. januarja do 5. februarja umika v ozadje, zato se v tem času lahko pričakuje oteženo komunikacijo, težje izražanje lastnih misli in čustev, vendar ne skrbite. Že aprila Merkur zopet olajša možnosti za srečanja, spodbuja izmenjave in harmonijo, spodbuja k boljšemu izražanju svojih čustev. Zahvaljujoč Veneri pa bo mesec maj, za vas resnično mesec ljubezni. Pripravljeni se boste predati, podati na nove ljubezenske, avanturistične poti. Od 11. maja do 6. julija Mars, vaš planet, krepi strast in željo, prebuja vaše čute. Jupiter prihaja v vaš dom od 11. maja do 29. oktobra, simbol sreče in prenove v paru. Od 27. avgusta do 25. oktobra je čas, da odprete svoje srce, da se prepustite novim čustvenim odkritjem ali da svojemu razmerju daste drugo priložnost. Planeti vas sicer opozarjajo, da bodite previdni med 11. in  24. oktobrom, saj se takrat Merkur zoper umika, kar lahko ustvari manjše nesporazume, ki pa ne bodo trajali predlogo, saj se Merkur že decembra vrne na svoje mesto. 

BIK (21. april - 20. maj)

Do 7. marca vas Venera, vaš planet, opozarja na mirno plutje vaše barke in vas hkrati poziva, da se povežete s svojim bitom in okrepite svoja čustva. Od 12. aprila do 24. junija je obdobje naklonjeno bližnjim srečanjem, povezovanju, toplini, izražanju želja in poslušanju čustev. Edina težava je, da se Merkur od 24. maja do 4. junija vrne v vaše znamenje in zahteva pozornost. Takrat se ustavite, prisluhnite sebi in se ponovno prizemljite. Venera na svoj račun pride ravno pravi čas, in sicer meseca junija, ko bo njena naloga, da pomirja vaše dvome in stisko. Poletje bo vroče in z Marsom v vašem znamenju od 6. julija do 21. avgusta, ki bo prebudil vaš libido, aktiviral vaša čutila, obudil strast v vas in okoli vas. Od 25. oktobra, zahvaljujoč moči mlade lune v vašem relacijskem sektorju, se s telesom in dušo posvetite novi zgodbi in stavite na ljubezen. Čustveno se odprejo vrata, novo poglavje, nova stran za pisanje, ki oživi upanje v vašem malem srcu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

DVOJČKA (21. maj - 21. junij)

Vsi dvojčki, ki ste že obupali nad ljubeznijo, naj vas opomnimo, da je čas, da ponovno vzpostavite vero v ljubezen, predvsem v dejstvo, da si ljubezen tudi sami zaslužite. Mars kaj kmalu začne opravljati svojo nalogo in aktivira vaš libido ter ogreje ozračje. Polna luna vas bo zapustila sredi aprila, dala vam bo moč, da boste počistili s svojimi starimi občutji, strahovi in čustvi, ter si končno pustili ljubiti ter biti ljubljen. Merkur vam bo ob koncu meseca aprila omogočil, da boste spoznali veliko pravih ljudi, in če si boste dovolili lahko poznanstvo preide tudi v romanco. Merkur se v sredini maja vrne v vaše znamenje in lahko povzroči manjše nesporazume, vendar nič drastičnega. Konec avgusta se v vaše znamenje naseli Mars, kar vas bo zopet napolnilo s strastjo in močnimi čustvi. Do konca leta so v središču pozornosti vaši čuti, vaše potrebe, vaše želje. Konec leta vam Merkur in Venera ob novi luni 23. novembra ponujata možnost, da si dovolite ljubiti in biti ljubljen. Polna luna 8. decembra sklene ljubezenski krog, da bi bolje začeli novega, bolj v skladu z vašimi željami.

RAK (22. junij - 22. julij)

Do 29. januarja vas bo Venera spraševala o vaših občutkih. To je je za vas pomembno obdobje, kjer čas namenite predvsem sebi, spoznavanju ter odkrivanju sebe. Mars in Venera, oba ljubitelja zodiaka, ogrejeta zimsko vzdušje, okrepita vezi in utrdita vašo ljubezensko romanco. Živo srebro se od 27. januarja do 5. februarja umika v vašem čustvenem sektorju in lahko povzroči težave v komunikaciji, predvsem, če ne boste ostali zvesti sami sebi. Vendar ne skrbite, vaša čustva so na točki, da se razkrijejo, pokazala se bo vaša prava osebnost in čas je, da tudi vi končno stopite iz svojega varnega zavetja lupine. Napočil bo čas, ko boste tudi vi končno vedeli, kaj je tisto, po čemer hrepeni vaša duša in česa si v življenju več ne želite. Poletje bo od 6. julija do 6. septembra mirno po zaslugi Venere v vašem znamenju, ki vam prinaša sladkobo in udobje. To je priložnost, da odprete svoje srce. Od 24. oktobra Merkur in Venera vzbujata strast v zraku. V iskanju vznemirjenja in fuzije (končno) osvobodite svojo školjko, odločeni ljubiti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

LEV (23. julij - 22. avgust)

Mlada luna 1. februarja v vašem znamenju odpira vrata in na novo postavlja vizijo vašega resničnega ali sanjskega para. Do sredine marca Merkur, Mars in Venera v vašem znamenju izboljšajo vaše odnose, spodbujajo srečanja, vnesejo v vaš par toplino, čutnost, željo in harmonijo. Marca in aprila vas Jupiter in Neptun naredita bolj dovzetne za dogajanje okoli vas. Z Jupitrom kot zaveznikom se vam od maja do oktobra energija desetkrat poveča, čutite, kako vam rastejo krila in vi resnično uživate. Pazite na idealizacijo, iskanje popolnosti in razočaranja, ko se Saturn avgusta umakne. Polna luna 19. avgusta je tu, da pomiri vaše dvome in utrdi vaš odnos. Poletje bo od 20. julija do 6. septembra živahno in barvito, Merkur in Venera pa obetata močnejše sokrivde in zagotovljena favorita. Po 18. novembru je komunikacija tekoča, bolj ste mirni.

DEVICA (23. avgust - 22. september)

Jupiter, vaš veliki zaščitnik, se meseca maja pojavi v vašem znamenju, zahvaljujoč njemu pa bo vaša ljubezen poživljena, vaša čustva okrepljena, hkrati pa vam na ta račun odpre obilo možnosti za rast in učenje. Pojavi se Neptun, ki poskrbi za vaše dobro počutje. Mlada luna 2. marca pomeni nov začetek za vajino dvojino in ponuja novo vizijo vajine ljubezni. Od 11. marca do 25. maja Merkur, Venera in Mars krepijo vaše temeljne in vzpostavijo vzdušje, polno strasti, harmonije in topline. Od 5. avgusta do 5. oktobra sledi obdobje srečanj in harmonije v paru. Med 24. septembrom in 4. oktobrom se Merkur v vašem znamenju umakne in lahko povzroči težave v komunikaciji ali razumevanju, pazite, da oblikujete svoje želje. Od 29. oktobra do 21. decembra Jupiter v središču pozornosti postavlja vaše ljubezni. Čas je, da se popolnoma posvetite odnosu, odprete svoje srce in poslušate svoja čustva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

TEHTNICA (23. september - 22. oktober)

Bodite previdni, med 15. januarjem in 5. februarjem se Merkur umakne iz vašega nebesnega znamenja in lahko povzroči nesporazume.  Od 7. marca do 16. aprila Mars vašim ljubeznim pošilja strast in toplino, tako pa svojemu ljubezenskemu paru zopet pošiljate nov zagon in odpirate nove strasti. Jupiter, planet sreče pristane v vašem znamenju med 11. majem in 29. oktobrom. Jupiter je zagotovilo zaščite za vašo ljubezen ter ji daje zagon. To je čas, da spoznate svojo sorodno dušo, razširite svoj odnos, okrepite svoje temelje. Konec maja se Merkur zopet vrača v vaše znamenje, zato bodite previdni in predvsem pravični in iskreni do sebe. Od 25. maja do 6. julija Mars poveča vašo željo po ljubezni, okrepi vaš libido in ustvari pravo ljubezensko vzdušje. Od 27. avgusta do 25. oktobra se planeti združijo v vašem znamenju, izboljšajo vašo vizijo para, spodbujajo srečanja in aktivirajo faktor sreče.

ŠKORPIJON (23. oktober - 21. november)

Ste že obupali nad svojim ljubezenskim življenjem, nikar, Jupiter vas bo spodbudil ravno na tem področju in vam pomagal najti pravo sorodno dušo. Vse to že v prvi polovici leta 2022. Polna luna bo krepila vašo potrebo po resnici in pristnosti, in ne bo vam preostalo drugega, kot da si pobližje ogledate svoj odnos do intimnosti in se malo bolj razkrijete. Mlada luna in mrk 30. aprila je pomemben korak v vaši čustveni evoluciji, odpirajo se vrata ljubezni in izražanju vaših čustev. Od 24. maja do 4. junija se Merkur umakne v vaš sektor odnosov in lahko povzroči nesporazume.  Od 29. maja do 24. junija Venera podpira vaše ljubezni in krepi vaše vezi. Od 6. do 21. avgusta se Mars odziva na vaše čustvene potrebe in poskrbi, da so vsi planeti v vašem znamenju naklonjeni gradnji vaših odnosov.  Mlada luna 25. oktobra v vašem znamenju sproži nov proces in vas spodbudi, da se popolnoma posvetite novo nastali ljubezenski zgodbi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

STRELEC (22. november - 20. december)

Mars v vašem znamenju do 25. januarja prebudi vaš libido, vas naredi magnetne ter ogreje telesa in srca. Do sredine aprila vam polna luna v nasprotnem znamenju ponuja še eno vizijo para in ljubljene osebe. Na tej točki pa bo izredno pomembno, da veste kaj želite v svojem življenju in ali ste na novo ljubezen sploh resnično pripravljeni.  Po 30. aprilu vam Merkur bistveno olajša srečanja in povezave. Bodite previdni od 11. do 24. aprila, Merkur se umakne v vašem afektivnem sektorju in lahko povzroči nesporazume, stvari, ki ostanejo neizrečene, slabo komunikacijo v paru, še posebej v tistih začetnih, spoznavnih fazah. Mlada luna 30. maja začenja novo ljubezensko obdobje, nov proces. Merkur od 5. junija do 6. julija poveča možnosti za povezavo s sorodno dušo in izboljša vez v paru. Od 24. junija do 19. julija Venera vašim ljubeznim prinaša sladkost, ljubezen, zaščito in podporo, Mars pa daje popestritev odnosu. Izkoristite priložnost in dajte nov zagon vaši ljubezni.

KOZOROG (21. december - 20. januar)

Od 25. januarja do 7. marca prihaja intenzivno obdobje z Venero, ki prinaša prijetna, sladka čustva in Marsom, ki v vaše znamenje pripelje toploto in mir.  Obdobje izkoristite za prebujanje čutov, pomiritev skrbi, prebujanje občutkov in ponovno aktiviranje libida. 14. aprila se v vašem znamenju pojavi polna luna, ki spremeni vašo vizijo para. Do konca leta je to priložnost, da sprejmete, da je ljubezen nekaj, kar vam pripada, nekaj kar si lahko želite in v njej brezpogojno uživate. Mlada luna 29. junija vam pomaga odpreti novo poglavje v svoji zgodbi. Poletje bo vroče, sladko, žgoče, čutno z dobrimi vibracijami Venere, Marsa in Merkurja. Bodite previdni od 24. septembra do 4. oktobra, saj Merkur zamegljuje komunikacijo in ustvarja nesporazume. Ob koncu leta se planeti vrnejo v vaše znamenje, stvari postavijo na prave tirnice in vam ponudijo, da se združite, začutite čustva in jih izrazite. Ljubezen je resnično na vidiku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

VODNAR (21. januar - 19. februar)

Obdobje, ki prihaja bo za vas pomenilo obdobje pazljivosti in prilagodljivosti. Pazite na svoje odnose, bodite strpni in se ne prepuščajte naglici občutkov, ki bi vas spodbudili, da izrečete besede, za katere veste, da jih ne mislite resno. Dobra novica pa je, da se Mars, planet želja in Venera, planet ljubezni,  naselita v vašem znamenju že v začetku marca in prinašata obdobje, sestavljeno iz nežnosti, čutnosti, topline, povezanosti. V času mlaja 28. junija izkoristite priložnost, da se razkrijete in resnično spoznate svoje želje. Od 20. julija do 6. septembra vam planeti v vašem afektivnem sektorju ponujajo, da se končno in prav zares vključite v odnos. Merkur in Venera vam bosta pri tem pomagala in vaše odnose, naredila veliko bolj pretočne. S koncem oktobra se osvobodite spon in krivde, stremite k sreči, vaša vizija para pa postane mirnejša. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj)

RIBI (20. februar - 20. marec)

Napolnili se boste z občutki ljubezni, občutkom, da ste ljubljeni, nastopi obdobje sladkosti, nežnosti, občutljivosti, povezav, povečanih, pristnih čustev in vi boste v vsem tem neizmerno uživali. Z Jupitrom v vašem znamenju je mogoče prav vse in to boste občutili tudi sami. Skozi leto boste pluli s posebno, odprto, ljubečo auro, ki vas bo polnila in bodrila. In čaka vas ljubezen, ne skrbite, tudi za to področje je poskrbljeno. Z Neptunom se povečata vaša ultra-čutnost in vaš šesti čut, okrepljena je vaša empatija. Pazite pa se na svojo nagnjenost k bežanju iz realnosti, ki bo malenkost opazna v mesecu marcu. Jupiter v povezavi z Merkurjem, Venero in Marsom od 11. marca do 25. maja in od 5. avgusta do 11. oktobra poveča možnosti za srečanja in spoznanja vaše sorodne duše, okrepi vašo željo in okrepi strasti. Mlada luna 28. julija spremeni vaš pogled nase in na življenje v dvoje in vi ste na novo, romantično zgodbo več kot pripravljeni.

Fotografije: Instagram/@josefinehj

Preberite še: Horoskop: Katerim 4 nebesnim znamenjem ni nikoli dovolj spolnosti?

Preberite tudi: Največji trendi kavbojk tega leta vas bodo popeljali naravnost v najstništvo. Se jih spomnite?

Najbolj brano