Pozabite na Kate Middleton, elegantne stajlinge za prosti čas sedaj posnemamo od Angeline Jolie

To je bil eden redkih primerov, ko smo Angelino Jolie na enem od njenih mednarodnih srečanj videli oblečeno v barvo, in njen slog nam je bil všeč. Hollywoodska zvezdnica se je za delovni videz z orientalskim pridihom odločila za zeleno barvo. Formalni svileni videz je razbila z zimskimi gležnjarji in izkoristila svojo postavo.

Pozabite na Kate Middleton, elegantne stajlinge za prosti čas sedaj posnemamo od Angeline Jolie - Foto: Profimedia

Igralka Angelina Jolie se zavzema za socialne pravice. Igralka se tako zelo zavzema za zapostavljene, da je humanitarna dejavnost edini razlog, da si je Angelina odprla profil na Instagramu. Hčerki Shiloh Jolie-Pitt in Zahara Jolie-Pitt jo spremljata in podpirata. Igralka je s Shiloh preživela nekaj dni v Kambodži. Pred kratkim se je na samem srečala z ministrom za okolje, ki se ji je zahvalil za vse, kar je storila za naravne vire države.

Shiloh Jolie-Pitt: ta boj vodi s svojo mamo Angelino Jolie

Za zeleno srečanje je hollywoodska zvezdnica nosila delovni videz, ki je bil v znamenju barve upanja. Prepričani smo, da je s svojim slogom prepričala vse na srečanju. Ni treba posebej poudarjati, da smo malo pregledali, katera zelena oblačila imamo v svoji omari, da bi posnemali formalno, a zelo naravno in laskavo obleko hollywoodske zvezde.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajoliecenter)

Njena vsakodnevna garderoba je že leta bolj nevtralna in trezna. Še posebej na uradnih dogodkih, kjer se raje drži preprostosti, tako da je njen govor pravi protagonist.

Zato nas je njena podoba tako presenetila. Njena oblačila so ji dajala posebno svetlobo, ki nas je očarala. Angelina Jolie je svojo silhueto poudarila z olivno zelenimi hlačami z visokim pasom, ki jih je nosila brez pasu. Združila jih je z jabolčno zeleno satenasto srajco s kratkimi rokavi. Oblika ovratnika mao je spredaj okrašena z diskretnim gumbom. Prikimavanje Orientu, s katerim je Angelina Jolie verjetno želela počastiti svoje sogovornike. Njene hlače so v trendovskih delovnih videzih videti odlično s škornji te sezone, kot je to dokazala Angelina Jolie, ki je nosila rjave gležnjarje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolie Pitt Family Photos (@joliepittdaily)


Videz Angeline Jolie je primeren za barvit delovni videz, ki mu lahko zdaj pozimi dodamo suknjič ali blazer, enako dobro pa se obnese tudi spomladi in poleti. Zaradi navdiha safari je zelo mladostno oblačilo. Vključuje dodaten slog svile in zeleno barvo, ki tako zelo laska temnolasim ženskam.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako nositi bel stajling? Tukaj boste našli ideje za ženske vseh starosti

Priporočamo tudi: Ne moremo umakniti pogleda od najlepših kreacij Isabel Marant. Zagotavljajo razgibanost, udobje in seksi videz. Oglejte si jih še sami

Najbolj brano