Ne moremo umakniti pogleda od najlepših kreacij Isabel Marant. Zagotavljajo razgibanost, udobje in seksi videz. Oglejte si jih še sami

Najlepši videzi predstavljeni tako mogočno in razgibano, v spremljavi magičnih melanholičnih rockerjev New Yorka, kot to zmore le Isabel Marant. Svoje kreacije je tokrat odela v posebne note, želela jih je naredite udobne,  enostavne za nošenje in naivno seksi. Dovolila si je nežno igrati z usnjem in pleteninami, njena "ženska" pa je zelo diskretna in hkrati zelo močna.

Slika 1/25

Navdušite se nad modnimi videzi te jeseni in zime in si vse najlepše kreacije oglejte v fotogaleriji.

Profimedia


Tokratna kolekcija Isabel Marant, ki nas bo navduševala to jesen in zimo je vsekakor predstavljena v drugačnem utripu od njene spomladanske modne revije. Sončen hedonizem je zamenjalo hladnejše vzdušje – ne ravno utišano, a vsekakor ne tako udarno. Pod širokimi plašči so bile skrite krajše pletenine, ki so jih spremljali škornji čez kolena, ki so postali eden ključnih trendov sezone. Modna revija se začne mirno in lahkotno, z umirjenimi toni, ki te nežno zazibajo v modne zgodbe. Nadaljuje pa se z nekoliko bolj energičnimi barvami, ki se dobro zasidrajo v spomin.

Osupnili smo nad kombinacijo džinsa in visokih škornjev, elegantnim skoraj prosojnim topom, ki je krasil sicer klasične temne kavbojke, a je celoten videz vseeno izpadel resnično ekstravagantno. Presenetijo nas mehke, tople linije, preveliki blazerji in eleganten žamet v bisernatih odtenkih.

Modna revija Isabel Marant je dober kraj za opazovanje subtilnih premikov v modi. Poleg škornjev in prevelikih vrhnjih oblačil nam je tokratna modna revija zagotovo prišepnila, da bodo hlače naslednje jeseni izrazito široke in da se bomo zopet navduševali nad hlačami z nižjim pasom, ponovno se bomo odeli v usnje in nikakor ne bomo pozabili na pletenine. Za pričaranje magičnega vzdušja pa se bomo okrasili z bisernatimi in svetlečimi detajli.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Razkrivamo skrivnosti sveta visoke mode in nekaj najbolj odmevnih kreacij z zadnjega tedna visoke mode v Parizu

Priporočamo tudi: Kako se modno obleči po 40. letu: Sledite tem trem pravilom za najbolj šik videz

Najbolj brano