Shiloh Jolie-Pitt: ta boj vodi s svojo mamo Angelino Jolie

Angelina Jolie je s hčerko Shiloh Jolie-Pitt nekaj dni preživela v Kambodži.

Shiloh Jolie-Pitt: ta boj vodi s svojo mamo Angelino Jolie - Foto: Profimedia

V družini Jolie-Pitt se predanost in dobrodelnost prenašata z matere na hčerko. Igralka Angelina Jolie je to dokazala na svojih družbenih omrežjih. Na svojem Instagram profilu je objavila nekaj fotografij, ki so nastale med njenim zadnjim potovanjem: "Nekaj dni v Kambodži, med lokalnim prebivalstvom tako toplo. Tu čutim, da je moja duša ozdravljena. Ta država je bila zame in za mojo družino vedno nekaj posebnega." Leta 2002 je igralka tu posvojila svojega prvega otroka Maddoxa. Nadaljuje: "Vesela sem, da sem se ponovno srečala s prijatelji in sodelavci v fundaciji MJP v Samlotu. Lokalna ekipa vodi programe za zdravje, izobraževanje in ohranjanje narave. Z rangerji sem se nekaj časa pogovarjal o posegih v prostor, lovu na divjad in patruljnih poteh,".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

To je bil izlet, na katerega se je Angelina Jolie odpravila s hčerko Shiloh Jolie-Pitt. Na eni od fotografij, ki jih je objavila igralka, skupaj pozirata nasmejani.

Nenavadna vzgoja

To ni prvič, da je mlado dekle pokazalo svojo predanost humanitarnim ciljem. Leta 2015, ko je bila stara komaj 9 let, je Shiloh Jolie-Pitt z mamo odšla v Turčijo, da bi pomagala sirskim beguncem.

"Sem se vračamo že 17 let, zdi se mi kot drugi dom," je povedala za revijo People. "Otroci so tesno povezani s tukajšnjimi otroki, mnogi so njihovi najboljši prijatelji. Maddox je srečen, ko se vrne v svojo državo."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Dieta Cindy Crawford je idealna za ženske nad 40 let: V samo 7 dneh obljublja izgubo teže do 5 kilogramov

Priporočamo tudi: Novo obdobje Bottega Veneta pod okriljem Matthieuja Blazyja prinaša svobodo. Oglejte si čudovito in razgibano kolekcijo

Najbolj brano