Pozabite dolgočasne kavbojke, Kourtney Kardashian je pravkar nosila najbolj nekonvencionalne hlače

Zabavne hlače kot so te, bodo popestrile vašo jesen.

Pozabite dolgočasne kavbojke, Kourtney Kardashian je pravkar nosila najbolj nekonvencionalne hlače - Foto: Profimedia

V zadnjem času Kourtney Kardashian bolj kot kdaj koli prej eksperimentira s svojim slogom. Že od začetka zveze z glasbenikom Blink 182 Travisom Barkerjem je vidno težila k bolj ostremu, punk rock stilu. Najnovejši razvoj te slogovne evolucije dokazujejo bele hlače s potiskom srčkov, ki jih je pred kratkim nosila v Los Angelesu. Ne zgodi se pogosto, da bi na Kourtney videli tako drzen potisk, zaradi česar je ta trenutek uličnega sloga še bolj poseben za oboževalce in tiste, ki natančno sledijo njenemu slogu.

Za nakupovanje s hčerko Penelope Disick je izbrala par širokih belih hlač z visokim pasom in rdečimi srčki, preprost črn top in črno usnjeno jakno. Hlače so znamke Heart With iz Los Angelesa. Rogovi. Ustanoviteljica Poosha je svoj stajling dokončala s črnimi sončnimi očali in parom usnjenih superg v slogu Converse znamke Marni.

Če v omari še nimate podobnih zabavnih hlač, je zdaj čas, da si jih čim prej priskrbite. Ko vreme dopušča, jih povežite s svojimi najljubšimi topi nevtralne barve ali debelim pletenim puloverjem v ustrezni barvi.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 7 najlepših Zarinih plaščev, ki jih to sezono obožujemo

Priporočamo tudi: Rosie Huntington-Whiteley ima svojo linijo ličil! Poglejte, v čem se razlikuje od ostalih

Najbolj brano