To je modni kos, ki si ga boste želeli izposoditi iz fantove omare. Napoveduje Kourtney Kardashian

In ne govorimo o ohlapni srajci.

To je modni kos, ki si ga boste želeli izposoditi iz fantove omare. Napoveduje Kourtney Kardashian - Foto: Profimedia

Ko skupaj s partnerjem preživita veliko časa, zlasti v času pandemije, se lahko vaše navade in življenjski slog zlijejo v eno. To se lahko razširi celo na lepotne izdelke, ki jih uporabljate, ali na to, kako se oblačite. Pari, ki se posnemajo v načinu oblačenja, so razmeroma pogosti. Med njimi sta tudi Kourtney Kardashian in Travis Barker. Pred kratkim je Kourtney nosila Travisovo usnjeno motoristično jakno in dokazala, da sta, ko gre za njun slog, vedno sinhrona.

Odkar je Kourtney začela hoditi z glasbenikom, se je njena garderoba iz elegantnih in glammuroznih oblačil preusmerila v bolj razkošno punk rock. Na Instagramu je delila fotografijo, na kateri nosi črno usnjeno jakno. Ta moški kos je kombinirala s čipkasto obleko znamke John Galliano, sončnimi očali znamke Veneda Carter x Flatlist Eyewear in čevlji Prada. Svoj videz je zaključila s prostorno torbo Birkin znamke Hermès v črnem usnju, ki je dodala eleganten pridih. Fotografijo je spremljal drzni napis, ki se je glasil: "Oprostite, če ne morete nositi oblačil svojega fanta."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Dejstvo, da si par deli garderobno omaro, ni preveč presenetljivo, saj pogosto nosita usklajene obleke. Ta nedavna zamenjava oblačil je bila dodaten dokaz, da se njuna stila združujeta. Še en hollywoodski par s sinhronim slogom sta Megan Fox in Machine Gun Kelly, ki se pogosto družita s Kourtney in Travisom. Oba sta že nosila podobne usnjene in črne obleke.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Karo v tej barvi je ta trenutek eden izmed najbolj priljubljenih vzorcev ta trenutek

Priporočamo tudi: Gisele Bündchen danes praznuje 41. rojstni dan! Oglejte si 20 fotografij, ki dokazujejo, da je prava modna ikona

Najbolj brano