Ne boste verjeli, kdo je novi fant Kourtney Kardashian. Tu je vse, kar vemo o parčku

Potem ko so ju opazili v Palm Springsu v Kaliforniji, vir potrjuje, da sta Kourtney Kardashian in Travis Barker uradno par.

Ne boste verjeli, kdo je novi fant Kourtney Kardashian. Tu je vse, kar vemo o parčku - Foto: Profimedia

Šušlja se, da sta Kourtney Kardashian in Travis Baker par.

Par sproščeno zmenkuje približno od decembra, zveza pa temelji na tem, kar je prej ustvarilo njuno močno prijateljstvo.

"Bilo je zelo prikrito," je pojasnil vir za Enews. "Res se dobro ujemata in celotna Kourtneyjina družina ima že rada Travisa. Že leta so sosedje in odlični prijatelji, prav nedavno pa je postalo romantično."

Vir poudarja, da je bil bobnar že kar nekaj časa zainteresiran za Kourtney. Kot se je izkazalo, je mu je bila zaradi njegovega očetovstva mama treh otrok zelo privlačna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

"Travis je že dalj časa opazoval Kourtney," pravi vir. "Kemija in flirtanje sta bila vedno prisotna. Imata veliko skupnega in Kourtneyja je vedno privlačilo, kakšen je Travis kot starš. Je neverjeten, praktičen oče, Kourtney pa ima to rada pri njem. Rada se sproščata doma s svojimi otroki in vsi se razumejo. Dobro gre in v tem trenutku ni pritiska, da bi zveza postala zelo resna."

V soboto, 23. januarja, je zvezda resničnostne serije na Instagramu delila fotografije njenega sproščujočega dneva na domu svoje mame Kris Jenner v Palm Springs. Kmalu zatem je bobnar Blink-182 objavil podobne posnetke, ki so pokazali enako ozadje in kulise.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Seveda so oboževalci takoj ugotovili, da preživljata skupni čas. Tudi vir je za Enews potrdil: "Skupaj sta bila v Palm Springsu."

V tem času pa Kourtney in Travis še nista javno komentirala svoje romance. V zadnjih dneh so tudi oboževalci ustanoviteljice Poosh opazili, kako spogledljiv je glasbenik na njenem Instagramu.

Pred tremi dnevi je Kourtney objavila selfi, v katerem je nosila komplet spodnjega perila Kim Kardashian SKIMS. "Sladke sanje," je preprosto napisala s črnimi srčki. Kmalu zatem je 45-letni glasbenik komentiral z enim samim emojijem vrtnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 8 najboljših stilov kavbojk, ki jih vsaka ženska potrebuje v svoji garderobi

Priporočamo tudi: Stres se lahko pozna na našem obrazu in telesu. Preprečite njegove posledice s temi 5 koraki

Najbolj brano