Penelope Cruz osupljiva najbolj trendnih poletnih hlačah te sezone. Poglejte, kako jih je kombinirala

Igralka se je z modrim videzom iz tvida, seveda znamke Chanel, v kateri je pokazala svoje osupljive noge, pridružila novemu poletnemu trendu.

Penelope Cruz osupljiva najbolj trendnih poletnih hlačah te sezone. Poglejte, kako jih je kombinirala - Foto: Profimedia

Penélope Cruz nas znova preseneti s svojim stilskim predlogom. Tokrat se je to zgodilo med njenim obiskom v Firencah, kjer se je udeležila prve vrste modne revije Chanel, njene najljubše blagovne znamke par excellence, na kateri je celo pozirala kot model na eni od modnih brvi. Tandem Penélope in francoske hiše je eden najbolj priznanih po vsem svetu. Zato ga je igralka izbrala za vse priložnosti. Od najbolj znanih rdečih preprog do njenih najbolj vsakdanjih oblek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Ob tej priložnosti nas španska zvezdnica med obiskom italijanskega mesta ni razsvetlila le z navdihujočo obleko, temveč tudi z dvema spektakularnima predlogoma. Najprej z modrim stajlingom s kratkimi hlačami iz tvida, ki je kot nalašč za vsak dan, nato pa s "popolnoma črnim" videzom za modno revijo, ki je povzročil razburjenje med njenimi oboževalci.

Menimo, da je čudovita. Predvsem zato, ker je to viralni trend letošnje sezone, ki nam je všeč zaradi tega, kako laskav, funkcionalen in eleganten je. 

Igralka se je odločila za predlog, ki je neverjetno spektakularen. To je dvodelna obleka iz tvida znamke Chanel v zelo veseli barvi, s suknjičem z belimi detajli in kratkimi hlačami z visokim pasom, ki razkrivajo njene popolne noge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑world of Queens (@worldofqueens0)

K stajlingu je kombinirala osnovno belo srajco, ki je dopolnila celoten videz, in črne polprozorne nogavice. Poleg tega je izbrala tudi rjava sončna očala s kristali in Chanelova ikonična prešita  torbica.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Penelope Cruz pokazala, kako elegantno nosili malo črno obleko pri 40 in več letih, in navdušila

Priporočamo tudi: Netflixovi šefi zgroženi, ker se princ Harry in Meghan Markle nista uspela fotografirati s kraljico ter princem Williamom in Kate na jubileju

Najbolj brano