Netflixovi šefi zgroženi, ker se princ Harry in Meghan Markle nista uspela fotografirati s kraljico ter princem Williamom in Kate na jubileju

Kraljeva strokovnjakinja je razkrila, da je Netflix od njiju želel fotografije s starejšimi člani kraljeve družine. Angela Levin je dejala, da bi bila fotografija s kraljico zelo, zelo dragocena.

Netflixovi šefi zgroženi, ker se princ Harry in Meghan Markle nista uspela fotografirati s kraljico ter princem Williamom in Kate na jubileju - Foto: Profimedia

Strokovnjak za kraljevo družino je izjavil, da je Netflixovo vodstvo zaskrbljeno, ker princu Harryju in Meghan ni uspelo dobiti fotografij ob starejših kraljevih članih.

Biografinja princa Harryja Angela Levin je za GB News povedala, da je slišala, da si Netflix obupno želi, da bi vojvoda in vojvodinja Susseška v okviru serije, ki jo snemata, zagotovila fotografije s člani kraljeve družine, kot sta kraljica in princ William.

Levinova je to komentirala dan po tem, ko je postalo jasno, da Harryju in Meghan ni uspelo prepričati tudi kraljice, da bi pozirala ob njuni hčerki in soimenjakinji Lilibet. 

Po nekaterih informacijah naj bi se kraljica s Harryjevo in Meghanino hčerko srečala v četrtek. Vendar pa naj bi jima kraljica rekla, da ni možnosti za uradno fotografijo, ker gre za "zasebno družinsko srečanje". Notranji uslužbenci palače so se morda bali, da bodo vse fotografije, ki bi jih posnela Harry in Meghan, delili s televizijskimi mrežami v ZDA ali v Harryjevih prihajajočih spominih. 

V pogovoru za GB News je Levin dejala, da bi bila ta fotografija "zelo, zelo dragocena", in dodala: "Uporabili bi jo za Netflix. To bi jim dalo priznanje, da sta s prababico imeli stik."

V oddaji je Angela dejala: "Harry in Meghan sta želela čim prej videti kraljico, zato ju je sprejela že prvi dan."

"Šla je noter, potem pa sta vprašala, ali lahko fotografirata Lilibet in kraljico, ona pa je rekla 'ne, absolutno ni mogoče'."

"Ker bi jo prodala. To bi bilo zanju zelo dragoceno, zelo zelo dragoceno."

"Pravzaprav je bila palača tako spretna in zvita, da nikoli nista imela priložnosti, da bi se fotografirala s katerim od višjih kraljevih predstavnikov. Slišala sem, da je Netflix želel te njihove fotografije s kraljevimi družinami, vendar sta sedela na desni strani, ostali, Camilla, Charles, Catherine in William, pa na drugi strani."

Levin je dejala, da je prepričana, da sta, potem ko nista dobila želenih slik, "verjetno preprosto pobesnela".

"Mislim, da sta bila kot malodušna najstnika. Če nista dobila tistega, kar sta želela, sta odšla in to je tudi razlog, da sta odšla tako zgodaj."

Levinova je dvojici tudi očitala, da sta ogrozila svojo varnost, čeprav sta tožila vlado zaradi varnostnih pomislekov.

"Bil je v avtomobilu s črnimi stekli, zato sta bila zavezana temu, da nihče ne bi videl, kdo je v njem, in sta odprla okna naravnost navzdol ter začela mahati ljudem," je dejala.

"To je bil zame znak, da ne moreta biti izven središča pozornosti, vendar je to zelo nevarno, saj lahko nekdo skozi okno vrže bombo ali kaj podobnega."

Dodala je: "Pravzaprav so se vrnili tudi z letalom, ki je stalo 160.000 funtov, vendar je to njihova stvar, čeprav je izpustilo desetkrat več emisij ogljika kot običajno letalo."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Mojca Mavec je s to frizuro popolnoma neprepoznavna

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez nosila prosojno obleko in svojo zapeljivo drznost dvignila do neba

Najbolj brano