Od barve do kroja in vse do čevljev: monaška princesa Caroline nosila popoln stajling za ženske nad 60 let, ki pomladi

Monaška princesa je izbrala najbolj udobno poletno obutev, espadrile. Kombinirala jih je z dolgim suknjičem in ujemajočimi se hlačami. Odlično.

Od barve do kroja in vse do čevljev: monaška princesa Caroline nosila popoln stajling za ženske nad 60 let, ki pomladi - Foto: Profimedia

S prihodom pomladi in še posebej poletja ter posledično odprtjem sezonske garderobe in police s čevlji za naš videz se vsako leto ponovi nekaj, kar je postalo bistvena osnova: zavezanost espadrilam kot zvezdniški obutvi za sproščen in vsakdanji videz, celo med kraljevimi damami.

Princesa Caroline je pred kratkim odpotovala na Dunaj, za to priložnost pa je izbrala obleko z bež suknjičem in hlačami. Obleka je sestavljena iz širokega in nekoliko daljšega suknjiča, ki skoraj spominja na trenčkot, iz zelo udobne in hladne tkanine. Je zelo preprost, z ohlapno, tekočo silhueto in se ujema z ravnimi hlačami. Videzu je dodala belo srajco z mao ovratnikom, vendar z nagubanim učinkom, ki jo je nosila odprto, da je ustvarila diskreten V-izrez. In seveda espadrile z ravnim podplatom iz jute v bež usnju s črno konico.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @miss_nostalgiamc

Preberite tudi: Najbolj elegantno pričesko za dame nad 60 let ta hip nosi monaška princesa Caroline. To je njena skrivnost

Monaška princesa Caroline očarala v poletnem videzu za ženske nad 60 let

Ravne espadrile Caroline monaške niso le zelo udobne, ampak so tudi čevlji, ki se podajo k vsem poletnim videzom in jih lahko nosite ves dan, ne glede na to, kako natrpan je vaš urnik. 

Za popoln videz je monaška princesa dodala še svetlo bež torbico, ki je zelo preprosta in minimalistična, a tudi izjemno elegantna. Caroline nas je znova navdušila s preprostim videzom, polnim majhnih podrobnosti, zaradi katerih se mu ni mogoče upreti.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Tako lepe poletne obleke Mojca Mavec ni nosila še nikoli

Priporočamo tudi: Kate Middleton z viralnim videoposnetkom z Wimbledona, v katerem je posvetila sladko gesto svojim staršem

Najbolj brano