Kate Middleton z viralnim videoposnetkom z Wimbledona, v katerem je posvetila sladko gesto svojim staršem

Najbolj prikupen videoposnetek, ki ga boste videli danes.

Kate Middleton z viralnim videoposnetkom z Wimbledona, v katerem je posvetila sladko gesto svojim staršem - Foto: Profimedia

Vedeli smo, da nas bo Wimbledon 2022 zelo razveselil, vendar je viralni videoposnetek, v katerem Kate Middleton posveti sladko gesto svojim staršem, presegel naša pričakovanja. Vojvodinja Cambriška in princ William sta se udeležila tekme med Đokovićem in Sinnerjem ter kot prava navijača navijala in pozorno spremljala razburljivo tekmo.

Par je prispel na kraljeve lože na angleškem travnatem teniškem igrišču, pri čemer se je Kate Middleton z modro pikčasto obleko poklonila lady Diani. Kate Middleton je kmalu po tem, ko se je usedla na svoj sedež, pogledala na starše Carole in Michaela, ki sta sedela nedaleč stran v prostoru za kraljevo družino. Ko ju je vojvodinja zagledala, jima je poslala poljub, jima pomahala in pokazala svoj najboljši nasmeh. Žena princa Williama, ki se ni zavedala, da jo snemajo, je namesto tega družabnemu svetu podarila trenutek čistega veselja in nežnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by From Berkshire to Buckingham (@fromberkshiretobuckingham)

Preberite tudi: Kate Middleton presenetila na Wimbeldonu in očarala s čudovito poletno obleko s pikčastim vzorcem

Zakaj je ikonični zaročni prstan dobila Kate Middleton, čeprav ga je podedoval princ Harry?

Njena družina Middleton ima skupno strast do tenisa in natančno spremlja izzive Wimbledona. Carole in Michael sta si že ogledala tekme prejšnjega tedna, Katein brat James in njegova žena Alizee pa sta se športnega dogodka udeležila v ponedeljek. Vez med njimi je tako tesna, da Middletonovi razmišljajo, da bi se preselili bližje Kateinim staršem, ki živijo v Buckleburyju, kjer so Kate in njena sesta in brat odraščali.

Prav tako ni manjkalo nežnih trenutkov med Kate in Williamom, ki sta med tekmo in po njej pokazala vso svojo navezanost med sočutnimi pogledi in podobnim načinom veselja in trpljenja zaradi rezultata. Strokovnjak za govorico telesa Darren Stanton je za Daily Record povedal, da je odnos para, ki se je poročil leta 2011, veliko povedal. "Zanimivo je, da sta se med gledanjem igrišča obnašala povsem enotno: Kate je bila videti, kako si je zaskrbljeno zatiskala lase za ušesa, William pa je imel napet izraz," pojasnjuje Stanton. Nato strokovnjak nameni zadnjo misel paru: "Z Williamom sta par, za katerega se zdi, da sta tako povezana na globlji ravni, da jima med javnimi izhodi ni treba nenehno kazati znakov naklonjenosti drug drugemu, kot sta dotikanje ali dolgotrajen stik z očmi, da bi dokazala, da sta globoko povezana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheDuchess_Kate (@theduchess_kate)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Od Kate Middleton do Letizie Ortiz: Vse kraljeve dame to poletje prisegajo na to ženstveno barvo

Priporočamo tudi: Kate Middleton si "besno prizadeva" rešiti odnos med princem Williamom in princem Harryjem

Najbolj brano