Od Kate Middleton do Letizie Ortiz: Vse kraljeve dame to poletje prisegajo na to ženstveno barvo

Vroča roza barva je sončna, izžareva dobro voljo in daje energijo. Predvsem pa je to trendovski odtenek. Zato ga imata tako radi dve kraljevi oblikovalki trendov, kot sta Letizia Oritz in Kate Middleton.

Od Kate Middleton do Letizie Ortiz: Vse kraljeve dame to poletje prisegajo na to ženstveno barvo - Foto: Profimedia

Zadnji dan vrha Nata v Madridu in zadnji pogled španske kraljice Letizie Ortiz, ki je v zadnjih dneh navduševala s svojimi oblekami - od obleke s pikami, do popolnoma bele obleke in črne večerne obleke - ter bila gostiteljica gostov, novinarjev in voditeljev držav, ki so bili v zadnjih dneh v prestolnici na Iberskem polotoku. Kulturni vrhunec dneva je bil obisk gledališča Teatro Real, kjer je kraljica gostila sprejem, ki se je zaključil z vajo opere Nabucco Giuseppeja Verdija in nastopom pevke flamenka Kiki Morente. Da bi pozdravila svoje goste in jim pričarala pozitivno in sončno podobo svojega bivanja v Španiji, je Letizia izbrala povsem rožnato obleko, ki jo je navdihnil Diorjev novi videz v slogu petdesetih let, ki odlično odraža njeno dinamično, a vedno bontonsko osebnost in izraža njeno veliko energijo.

Toda Letizia je kot sodobna kraljica, ki rada reciklira, že na "drugem uradnem izletu" te obleke s podpisom Caroline Herrera, ki je bila že uporabljena na srečanju v Almagru v Španiji julija 2019, na svetu kraljevega odbora za invalidnost.

Milenijska rožnata barva

Vroča rožnata je barva sezone, imenovana tudi milenijska rožnata, saj je všeč vsem in vsakomur, njen učinek pa je vedno šokanten (Elsa Schiaparelli docet). Izbrale so jo Kim Kardashian, Gigi Hadid, Zendaya in Dua Lipa, če naštejemo le nekatere, seznam pa je neskončen. Na moški strani so jo na rdeči preprogi in v uličnem slogu nosili Jason Momoa, Timotheé Chamalet, Justin Bieber in Harry Stylies. Lani je na modnih brveh kraljeval Jacquemus, ki jo je naredil za absolutno zvezdo kolekcije pomlad-poletje 2022, medtem ko ga je Valentino sprejel tudi v zimskih videzih in s plašči, blazerji in oblekami razsvetlil modno brv za naslednjo jesen-zimo 2022-23.

Kate je izbrala bleščeče rožnato barvo

Tako Letizia Ortiz kot Kate Middleton, vojvodinja Cambriška, kraljevski določevalki trendov, sta z velikim navdušenjem sprejeli predlog z modnih brvi in v zadnjih mesecih nosili vročo rožnato barvo v dnevnih in večernih oblačilih, vključno z dodatki.

Nepozabni sta Letizijina obleka z izrezom in Kateina bleščeča večerna obleka. Tukaj ju vidimo zaporedoma, ne da bi ju primerjali, temveč nasprotno, da bi poudarili, kako sloga obeh kraljevih družin ni mogoče enačiti, temveč kljub izbiri barve, ki je praktično enaka, znata v vsakem nastopu ustvariti edinstveno interpretacijo, gosto s prefinjenim slogom in opredeljenim značajem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 pričesk, ki imajo učinke proti staranju: Izgledajo elegantno, so enostavne za oblikovanje in z obraza brišejo leta

Priporočamo tudi: 5 kosov, ki jih Francozinje nosijo celo poletje: Zaradi njih je obleka videti draga, elegantna in nepremagljiva

Najbolj brano