Kate Middleton si "besno prizadeva" rešiti odnos med princem Williamom in princem Harryjem

Kate je "šla celo tako daleč, da je poklicala Harryja v Montecito".

Kate Middleton si "besno prizadeva" rešiti odnos med princem Williamom in princem Harryjem - Foto: Profimedia

V dvoranah Buckinghamske palače se govori, da je odnos princa Harryja in princa Williama po kraljičinem jubileju bolj napet kot kdaj koli prej, vendar je Kate Middleton očitno odločena, da ju ponovno združi.

Kraljevi vir je za tednik Us Weekly povedal: "Obstaja majhno upanje, da bosta brata nekoč popravila svoj odnos: Kate. Čuti, da William kljub vsemu, kar se je zgodilo, še vedno čuti izgubo Harryja."

Očitno se Kate "mrzlično trudi igrati mirovnika" med bratoma, kar je bila doslej neuspešna misija. "[Kate] se je z njima pogovorila ločeno in šla celo tako daleč, da je poklicala Harryja v Montecito in mu predlagala, naj se na rojstni dan poveže z Williamom," je povedal vir. "Težava je v tem, da sta William in Harry preveč trmasta, zato ni veliko upanja."

Ne spreglejte:

Brata med jubilejem nista imela priložnosti preživeti časa skupaj (William in Kate sta zaradi dogodka v Walesu preskočila Lilibetino zabavo za 1. rojstni dan) in ni jasno, kdaj bosta Susseška spet v Angliji. Medtem je drug vir za Us Weekly nekoliko dramatično povedal, da je razmerje Williama in Harryja "obsojeno na propad" in "nepopravljivo" ter da William "ne ve več, kdo [Harry] je".

Vendar je ta vir tudi zapisal, da ima vojvoda Cambriški "še vedno rad svojega mlajšega brata. Je njegovo meso in kri in ta temeljna naklonjenost ne bo nikoli izginila. William ni človek, ki bi se mu zameril, a kar je prav, je prav. Do neke mere bo vljuden, vendar se z njima ne bo več igral srečne družine ali se pretvarjal, da je vse v najlepšem redu, čeprav je vse prej kot to."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Tudi Angelina Jolie nakupuje v Zari: Kateri kos je pritegnil njeno pozornost? Odkrijte večno klasiko za ženske s stilom

Priporočamo tudi: To je razlog, zakaj se kraljica Elizabeta II. v resnici ni želela fotografirati s pravnukinjo Lilibet

Najbolj brano