Nova različica male črne obleke Victorie Beckham je kot nalašč za to pomlad

Victoria Beckham je navdušila v preprosti, a elegantni obleki s trendnimi detajli.

Nova različica male črne obleke Victorie Beckham je kot nalašč za to pomlad - Foto: Profimedia

Scary je imela svoj leopardji potisk, Baby je imela svoje superge, Posh pa je imela svoje LBD oz. male črne obleke. Bilo je okoli leta 1996, ko je bila pesem "Wannabe" na prvem mestu in je imel vsakdo svojo najljubšo Spice Girl. Po več kot 20 letih ima Victoria Beckham še vedno občutek za odlično črno obleko, le da jo zdaj izdeluje sama. Oblikovalka, ki je vedno najboljša ambasadorka svoje blagovne znamke, je na Instagramu pokazala črno maksi obleko iz kolekcije pomlad/poletje 2022.

Maksi obleka do tal, navdihnjena z 90. leti (seveda), je izdelana iz srednje težkega džersija, zato je kot nalašč za toplejše mesece, izrezan detajl spredaj pa je povsem v trendu. Obleka je "zelo udobna", pravi Beckhamova, ki dodaja, da se zaradi detajlov na sprednjem delu počuti posebno. Ta pridih seksapila v videzu, ki sicer temelji na lahkotnosti in prefinjenosti, je kot iz učbenika VB.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Leta 2022 je njenn gladek sijoči bob zamenjal mehkejša, sproščena pričeska s subtilnimi svetlejšimi prameni, njene platnene pete pa kontrastne bele pete. Zaradi splošnega učinka si želimo rezervirati počitnice na soncu. Ali pa vsaj, da bi tudi sami investirali v elegantno spomladansko obleko.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako prekriti narastek na sivih laseh: Kreativen način prekrivanja korenin med dvema barvanjema

Priporočamo tudi: Kate Middleton se je na spominski slovesnosti s kraljevo družino z obleko v slogu 80. poklonila princesi Diani

Najbolj brano