Nov moški, nov videz: Carrie Bradshaw, kot je še nismo videli: je to njen »lockdown videz«?

Tudi najbolj modne ženske na svetu opravljajo gospodinjska dela...in to v stilu.

Nov moški, nov videz: Carrie Bradshaw, kot je še nismo videli: je to njen »lockdown videz«? - Foto: Profimedia

Od prve epizode Seksa v mestu je Carrie Bradshaw postala modna ikona za vse nas, oboževalce serije. Njene pogumne, unikatne in osebne modne izbire ter predhodnice novih trendov že leta navdihujejo našo garderobo in vplivajo na ves modni svet. Da ne omenjamo čevljev, njene absolutne strasti, zaradi katere smo tako kot ona zasvojeni z modeli Manola Blahnika in Jimmyja Chooja.

Preberite tudi: Carrie Bradshaw na setu nove serije poljubljala moškega, ki ni Mr. Big! Tako je videti njena nova ljubezen

Več s snemanja nove serije si oglejte tukaj:

In zdaj, ko je po govoricah zelo blizu sedma sezona - ki nosi ime And Just Like That - slavne TV-serije, je radovednost vse močnejša. Zahvaljujoč fotografijam, ukradenim s seta, si že lahko predstavljamo, kaj bo naša junakinja pokazala. Toda nazadnje je med vsemi pozornost javnosti pritegnil zares nepričakovan videz.

Ne spreglejte:

Nepokorna mešanica oblačil in stilov: Carrie je nosila rožnato obleko z zgornjim delo trenirke, ruto, zavezano okoli glave, diva očali in na koncu ... gumijaste rokavice. Tako smo prvič zagledali domačo različico tega, kar je za nas modna ikona, in za nekaj trenutkov pomislili, da to ni mogoče. Ampak kaj delaš tako oblečen?

Glede na govorice se bo And Just Like That spopadel s pandemijo, na posnetkih pa vidimo Carrie v različici po zaprtju. Vizija, na katero nismo bili pripravljeni in čeprav je v njen nekoliko bližje nam, običajnim ženskam, se veselimo, da jo bo kmalu zamenjala njena bolj modna podoba.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je barva srajce, ki jo to jesen morate imeti v svoji omari. In ne govorimo o beli ali rožnati

Priporočamo tudi: Kako nositi kavbojke kot prave Francozinje

Najbolj brano