Carrie Bradshaw na setu nove serije poljubljala moškega, ki ni Mr. Big! Tako je videti njena nova ljubezen

Sprašujemo se... kaj se je zgodilo z Mr. Bigom?

Carrie Bradshaw na setu nove serije poljubljala moškega, ki ni Mr. Big! Tako je videti njena nova ljubezen - Foto: Profimedia

Še en zmeden preobrat v novi seriji And Just Like That... Carrie Bradshaw se je na setu poljubljala z moškim in to ni bil njen mož in dolgoletna ljubezen Mr. Big.

Ta teden so Sarah Jessico Parker opazili pri snemanju prizorov za težko pričakovano nadaljevanje serije Seks v mestu v New Yorku. Kdo je bil ob njej? Nov skrivnostni moški (kje je gospod Big?), s katerim sta se sprehajala po pločniku in poljubila ob vznožju stopnic. Sta se Carrie in Big uradno ločila?

Zdi se, da sta večer preživela zunaj, saj SJP nosi dolgo cvetlično obleko, združeno z vročo roza satenasto jopico, bleščečo torbo in roza petami s platformo.

Igralec za neimenovanim likom je Jon Tenney in pravzaprav ni prvič, da sodeluje s SJP. Bila sta soigralca v drami Equal Justice iz leta 1990, v kateri sta igrala lika  z imenoma Jo Ann Harris in Peter Bauer.

Zagotovo bodo oboževalci po tem poljubu imeli teorije in ugibanja o tem, kaj se je zgodilo med Bigom in Carrie. Zdi se, da nekateri že mislijo, da je Carrie raztresla njegov pepel, sodeč po fotografijah s snemanja v Parizu. En oboževalec je objavo na Instagramu s pariškimi fotografijami komentiral: "Mislim, da raztrese njegov pepel, on pa se tam pojavi kot privid."

Še en prepričljiv dokaz Bigove smrti? Čeprav Carrie poljublja novega moškega, še naprej nosi svoj poročni prstan. Kakšna pa je vaša teorija?

Ne spreglejte:

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Angelina Jolie nosila popoln jesenski pulover, ki ga boste želeli v svoji omari

Priporoačmo tudi: Selena Gomez ni več dolgolaska! Še ena zvezdnica z najbolj priljubljeno dolžino las ta hip

Najbolj brano