Naše bralke ga obožujejo: Je to res eden najlepših videzev Kate Middleton?

Valižanska princesa je v ponedeljek praznovala 41. rojstni dan. Od njenega vstopa v britansko kraljevo družino je minilo skoraj 12 let, danes pa je ena njenih najbolj priljubljenih članic in ena ključnih osebnosti za njihovo prihodnost.

Naše bralke ga obožujejo: Je to res eden najlepših videzev Kate Middleton? - Foto: Profimedia

Ko se je princ William aprila 2011 poročil s Catherine Middleton, je kraljica Elizabeta II. prepričana je bila, da je njen vnuk izbral pametno. Bila je navdušena nad dejstvom, da je Catherine ljubila Williama zaradi njega samega in ne zaradi njegovega naziva. Poleg tega, medtem ko so številni člani kraljeve družine kraljici delali preglavice s svojim početjem, je bila Catherine ves čas precej tiho. 

Danes ima Catherine nov naziv. Je valižanska princesa, naziv, ki ga je prej imela njena pokojna tašča, princesa Diana. Je korak bližje kraljici, položaj v kraljevi družini pa si je zagotovila že zdavnaj tako, da je dala vedeti, da je pripravljena na to delo. In od takrat skoraj ni naredila napake. Svojo vlogo je vedno dobro opravljala, javnost pa jo ima zelo rada. Catherini je nov naziv prinesel dodatno dozo samozavesti. Ko je kraljica Elizabeta umrla, so kraljevi strokovnjaki poudarili, da je bila Catherine tiho v svoji žalosti in je dovolila, da njena zelo močna prisotnost govori namesto nje.

Spremembe v modnem slogu

Ta nova samozavest se je prelila v modni slog valižanske princese. Kot je ob koncu leta 2022 poudarila najprestižnejša svetovna modna revija Vogue, je stil Catherine Middleton doživel subtilno spremembo, ki je prišla skupaj z njeno vse večjo samozavestjo, a tudi z njeno novo vlogo v kraljevi družini.

Eno od področij, na katerem se je še posebej izkazala, je bila izbira glamuroznih oblek za svečane dogodke.

Modne izbire Catherine Middleton redno vzbujajo veliko zanimanja javnosti in lansko leto pri tem ni bilo izjema. Po poročanju Voguea je lani drzneje pristopila k večernim oblekam in redno navduševala javnost. Catherine se je uveljavila kot ena najbolj elegantnih zvezdnic. Njen slog je zelo všeč tudi našim bralka, še posebej pa so bile navdušene nad spodnjim videzom.

Gre za spektakularno obleko, ki jo je Catherine Middleton nosila novembra lani na državniški večerji, organizirani v Buckinghamski palači v čast predsednika Južnoafriška republika.

Nosila je diamantno tiaro "Lover's Knot", ki jo je leta 1913 za kraljico Mary izdelal draguljar Garrard. Kraljica Elizabeta je krono podedovala leta 1953 in jo nosila dolga leta med svojo vladavino, nato pa jo je leta 1981 predala princesi Diani, ki jo je pogosto nosila. Po ločitvi od kralja Charlesa je Diana vrnila krono Elizabeti. 

Catherine je glamurozno obleko, ki je po mnenju mnogih ena njenih najboljših modnih videzov ne le v letu 2022, ampak nasploh, dopolnila z drugimi pomembnimi kosi, ki imajo v kraljevi družini pomembno zgodovinsko vlogo.

Nosila je tudi diamantne uhane, ki so nekoč pripadali princesi Diani, in biserno zapestnico kraljice Elizabete II. Posebno mesto v videzu je zasedla broška s podobo Elizabete II., ki jo je kraljica osebno podelila članom kraljeve družine.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Camilla Parker Bowles "zlobna" in "nevarna": šokantna zaupanja princa Harryja

Priporočamo tudi: Jane Fonda elegantna v srebrnem topu z bleščicami in črnem kostimu

Najbolj brano