Najboljši kostim doslej: Videz Kate Middleton, v katerem so največji adut barva obleke in uhani, s katerimi se je poklonila princesi Diani

Valižanska princesa je bila glavna govornica na simpoziju "Shaping Us", ki je potekal v londonskem Muzeju oblikovanja. Organizatorja tega dogodka sta Royal Foundation in njihov Early Childhood Center, ki ga je leta 2021 ustanovila valižanska princesa. Kaj je nosila na dogodku, si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/3

"Čas je, da spoznamo, da gradnja bolj zdravega sveta pomeni negovanje temeljev, ki podpirajo naše otroke – vse od sistemov, ki urejajo zgodnjo oskrbo, do našega odnosa do tistih, ki vzgajajo naslednjo generacijo. Zgodnje otroštvo temeljito oblikuje odrasle, v katere postanemo. Travme, stres in neugodne izkušnje povzročajo škodo, ki jo otroci prenašajo leta. Prepoznati in delati moramo na temeljnih vzrokih nekaterih največjih družbenih izzivov današnjega časa ter sodelovati pri iskanju odgovorov, saj smo navsezadnje vsi del občutljivega in med seboj povezanega ekosistema," je dejala v svojem govoru. Kaj pa je nosila, poglejte na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano