Monica Bellucci preizkusila trend brez hlač v senzacionalnem videzu in videti je izjemno

Monica Bellucci stavi na zapeljivost!

Monica Bellucci preizkusila trend brez hlač v senzacionalnem videzu in videti je izjemno - Foto: Profimedia

Potem ko se je Monica Bellucci pokazala na naslovnici grške različice revije Vogue, je spet v novi seksi obleki. Vsak dan ima svojo naslovnico ... Vsaj tako si lahko mislite, če spremljate dogodivščine Monice Bellucci in njene hčerke Deve Cassel. Kadar se za naslovnico revije ne fotografira mati, se fotografira hči in obratno. Tokrat je to Monica Bellucci, ki je za naslovnico revije Wall Street Italia videti očarljivo v spodnjem perilu. 

Monica Bellucci: ni treba veliko, da je zapeljiva

Preprost črn bodi in običajna lepotna rutina sta dovolj, da Monica Bellucci očara vse. Pri 58 letih je še enkrat dokazala, da še vedno obvlada umetnost poigravanja s svojo seksapilnostjo. Za prvo številko revije so jo seveda povabili, da pove svojo zgodbo ... "Monica Bellucci: velika lepotica. Hipnotična, božanska, simbol fascinantne Italije. Velika igralka v prvi številki nove revije WSI Style Magazine govori o svojem življenju, karieri in posebni ljubezni do Carmen," se glasi objava na uradnem računu WSI. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Monica Bellucci: šik v spodnjem perilu

Igralka je pozirala z različnih zornih kotov in v različnih oblačilih. In lahko rečemo, da je med fotografiranjem kraljevalo spodnje perilo. Vidimo jo lahko v bodiju, povezanem s krilom, nato pa v plašču iz organze, pod katerim je viden negližej iste barve. Na koncu plašč spusti in obdrži spodnje perilo, ki ga je kombinirala z zelo širokimi rdečimi hlačami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Modni triki za vse postave: "Merim manj kot 160 cm in to so moji najljubši čevlji, ki podaljšajo mojo silhueto"

Priporočamo tudi: Victoria Beckham osupljiva v midi obleki, popolni za ženske, ki želijo prikriti svoj trebušček

Najbolj brano