Klasična manikira Monice Bellucci je paradigma ženstvenosti: To je večen odtenek, s katerim nikoli ne morete zgrešiti

21. 3. 2023
Klasična manikira Monice Bellucci je paradigma ženstvenosti: To je večen odtenek, s katerim nikoli ne morete zgrešiti (foto: Profimedia)
Profimedia

Zelena luč za trendovske barve pomladi 2023.

Nekoč je bila to Sophia Loren, danes je na vrsti Monica Bellucci, ki v svet izvaža lepoto italijanskosti s spretno mešanico klasičnega in sodobnega sloga, zaradi česar je popolna sodobna diva. Zato za naslovnico zadnje številke revije Vogue Grčija, ki jo je ovekovečila Ellen von Unwerth, ni imela druge izbire, kot da nosi najbolj klasično manikiro, in sicer rdečo, ki jo je zanjo ustvaril Adrien, pariški maniker in umetnik nohtov.

Ne spreglejte:

Tako kot na ustnicah je ta barva paradigma ženstvenosti in elegance, pa tudi odločne ekstravagance, izražene brez kompromisov. Bleščeča toplina, ki poudari lepoto ust in rok ter jih s čutnostjo postavi v središče pozornosti. Skratka, izbira, s katero nikoli ne morete zgrešiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Rdeči lak za nohte v ospredju pomladnih trendov

Letošnji zimski trendi manikire so se vrnili k enobarvnemu videzu z laki za nohte v klasičnih odtenkih, po možnosti temnih in intenzivnih, kot sta rjava in siva. Letošnjo pomlad bomo to temo ponovno nadaljevali v sezonski različici, pri čemer bodo rdeče in fuksije prevzele vodilno vlogo z drznostjo in veseljem za zabavno manikiro. Skrivnost doseganja tega učinka, kot ga na primer vidimo pri Monici Bellucci, vpadljivega, a šik videza, je v izbiri pravega odtenka, absolutnega, živahnega in v polnem kontrastu: tako je vse na svojem mestu in preostane nam le še uživanje v popolnem končnem rezultatu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Pradine nove balerinke so najlepša stvar, ki jo boste videli danes

Priporočamo tudi:Nadiya Bychkova v Londonu začarala v svečani rdeči toaleti

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan