Victoria Beckham osupljiva v midi obleki, popolni za ženske, ki želijo prikriti svoj trebušček

To je popolna obleka, pod katero se je podpisala Victoria Beckham sama!

Victoria Beckham osupljiva v midi obleki, popolni za ženske, ki želijo prikriti svoj trebušček - Foto: Profimedia

Nekdanja pop zvezdnica, priznana modna oblikovalka in mati... Victoria Beckham žonglira z več vlogami. Tokrat se je odločila za vlogo izkušene modne poznavalke. Med pogovorom o lepoti se je namreč odločila za lepo obleko iz svoje najnovejše kolekcije. In kot običajno je bila videti osupljivo. 

Victoria Beckham: od kraljice mode do kraljice lepote

Po tem, ko se je žena Davida Beckhama z blagovno znamko oblačil dobro uveljavila v modnem prostoru, se je zdaj lotila lepotne industrije z ustvarjanjem znamke Victoria Beckham Beauty. Za pripravo dogodka je nekdanja Spice Girl obiskala enega od svojih butikov, kjer je razpravljala o svoji viziji mode in lepote. Mati štirih otrok se je odločila za pudrasto rožnato midi obleko, ki je bila na ramenih razrezana, na bokih pa prilegajoča. Oblikovalka je objavila vrsto posnetkov videza, pod katerimi je pojasnila: "Praznujem @VictoriaBeckhamBeauty v svoji trgovini 36 Dover Street v midi obleki iz moje nove kolekcije (na voljo zdaj! )💗. hvala @Katy.Hessel. Rada sem govorila o tem, kako umetnost in barve obveščajo in navdihujejo vse, kar počnem s svojimi modnimi in lepotnimi blagovnimi znamkami. Poljubi! xx VB"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria Beckham: modna ikona

Oblačenje je umetnost, ki jo Victoria Beckham pozna bolje kot kdor koli drug. Že v času, ko je bila še Spice Girl, je izstopala po svoji modni spretnosti. Prikazovala je najlepše videze skupine, ki je bila znana po tem, da je bila vedno zelo elegantna. Danes je Posh Spice uspešna na modnem področju. Že nekaj let je na čelu svoje istoimenske blagovne znamke Victoria Beckham. Njene kreacije so pohvalili številni modni kritiki. Je ena najbolje oblečenih žensk na svetu in se oblači skoraj izključno v oblačila, ki jih je oblikovala sama.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: V Zari se skriva najbolj zaželena jakna za pomlad 2023: Ženske po vsem svetu so ta model že uvrstile v svojo garderobo

Priporočamo tudi: "Težko je prešteti načine, kdaj vse sem prav taka kot moja mama": Naša novinarka o edinstvenem odnosu med mamo in hčerko

Najbolj brano