Monaška princesa Cherlene navdušila v dolgih hlačah, ki jih boste želeli še to poletje

Princesa Charlene presenetila in se pojavila v monaški palači.

Monaška princesa Cherlene navdušila v dolgih hlačah, ki jih boste želeli še to poletje - Foto: Profimedia

To je turistični izlet, ki ga ne bomo kmalu pozabili. Medtem ko je monaška palača odprta za javnost, so imeli obiskovalci pred kratkim srečo, da so si lahko ogledali simbolno osebnost Monaka: Charlene Monaško. Žena princa Alberta, ki je bila na 66. Plesu vrtnic, organiziranem pred tem, odsotna, je bila vseeno prisotna v prostorih in svojim gostom razkazala veličastna stanovanja palače. Mati dvojčkov Jacquesa in Gabrielle se je z veseljem srečala z gosti in jim pozirala s širokim nasmehom na obrazu.

Monaška Charlene pozira z obiskovalci

"Včeraj popoldne je princesa Charlene nekaterim gostom pokazala nedavno prenovljene velike apartmaje knežje palače in renesančne freske, ki so bile javnosti predstavljene po več letih restavratorskih del," je knežja družina zapisala na družbenem omrežju in ob tem napisala serijo fotografij. Nato so dodali: "Princesa Charlene se je odpravila tudi na srečanje z dopustniki, ki so obiskali čudovite salone knežje palače." To je dovolj, da osvoji srca Monakovcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Preberite tudi: Monaška princesa Charlene na monaški plaži čudovita v maksi rdeči obleki

Monaška princesa Charlene zmagoslavna v smaragdno zeleni obleki in nasmejana z možem na filmskem festivalu v Monte Carlu

Po dolgi odsotnosti se je Charlene Monaška vrnila v javno življenje in se vedno pogosteje pojavlja. Pred kratkim je princesa obiskala porodnišnico bolnišnice princese Grace, kjer se je fotografirala z novorojenčki, s princem Albertom in njunima otrokoma pa je odletela tudi v Oslo, kjer si je ogledala novo razstavo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite voluminozne kodre, Jennifer Lopez to poletje nosi pričesko, ki smo jo oboževali v 90-ih

Priporočamo tudi: Kraljica Elizabeta II. poklicala Kate in Williama, ker sta prekršila ta protokol

Najbolj brano