Pozabite voluminozne kodre, Jennifer Lopez to poletje nosi pričesko, ki smo jo oboževali v 90-ih

Jennifer Lopez je stopila v korak s poletnimi trendi pričesk, navdihnjenimi z estetiko 90-ih.

Pozabite voluminozne kodre, Jennifer Lopez to poletje nosi pričesko, ki smo jo oboževali v 90-ih - Foto: Profimedia

Kljub temu da imajo dostop do najbolj vsestranskih in nadarjenih stilistov na svetu, imajo številni zvezdniki še vedno nekaj značilnih videzov, ki jih vedno znova nosijo. Mnogim se to morda zdi zanimivo, vendar ima vsakdo določene preference, h katerim teži iz takšnega ali drugačnega razloga - tudi zvezdniki. Jennifer Lopez, na primer, običajno vidimo z nežnim glamuroznim ličenjem in dolgimi lasmi v voluminoznih kodrih, a konec tedna je zvezdnica preizkusila povsem novo pričesko - elegantno figo s sprednjimi kitkami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Nobena skrivnost ni, da je slog z razmršenimi lasmi in kitkami, ki uokvirjajo obraz, navdihnjen z Y2K, v zadnjem času povsod prisoten. Zvezde, kot sta Hailey Bieber in Bella Hadid, so ga spremenile v svoj značilni videz, trendovski pa je bil tudi med TikTokerji. Chris Appleton, frizer slavnih, ki sodeluje tako z Bello Hadid kot z Jennifer Lopez, je na družbenih omrežjih celo delil skrivnosti za zaželeno gladko figo.

Preberite tudi: Jennifer Lopez hčerko Emme na koncertu predstavlja kot nebinarno

Obožujete udobne kavbojke za vsak dan? Jennifer Lopez navdušila v kavbojkah z neobičajnim detajlom

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Zdaj je Appleton enako čarobno pričaral tudi JLo. Zvezdnica in njena ekipa so  delili fotografije in videoposnetke njenega videza, na katerem ima visoko, gladko počesano figo in dve kitki, ki uokvirjata njen obraz. Ni povsem jasno, čemu je namenjen ta videz, vendar je pevka in igralka v opisu objave označila svoje podjetje JLo Beauty, tako da gre verjetno za nekaj, kar je povezano z lepotno znamko. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na francosko manikiro in raje izberite to kontroverzno barvo poletja

Priporočamo tudi: Minimalistični stajlingi za temperature nad 30 stopinj: Ti 4 predlogi vas bodo uvrstili na seznam najbolje oblečenih

Najbolj brano