Mojca Mavec nosila romantično bluzo s preobratom, ki vas bo odmaknila od modne predvidljivosti in spodbudila mladosten videz!

28. 5. 2024
Mojca Mavec nosila romantično bluzo s preobratom, ki vas bo odmaknila od modne predvidljivosti in spodbudila mladosten videz! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik / AML)
Aleksandra Saša Prelesnik / AML

Ta stajling nas spominja na estetiko znamke Chloé.

Priljubljena popotnica in TV-voditeljica Mojca Mavec skozi modo rada izrazi svojo ženstveno stran, s tem pa nam ponudi nemalo navdiha, ko beseda nanese na dnevne in večerne stajlinge.

Tokrat je poskrbela za še eno ženstveno dnevno kombinacijo, in sicer je združila oprijete kavbojke v modri barvi s prav posebno srajčno bluzo, ki odstopa od klasike in takoj naredi vtis.

Ponaša se namreč z voluminoznimi rokavi in čipkasto teksturo, s tem pa ne deluje le romantično, temveč tudi malce boemsko. Kos v krem barvi je tako tvoril estetski kontrast z izbranim džinsom in njeno ognjevito barvo las.

Preberite tudi: Horoskop: Ženske dvojčice in njihove različne vloge

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Ne vemo, kaj je Mojca tokrat obula, lahko pa vam namignemo, da se k takšni kombinaciji odlično podajo espadrile z nizko ali polno peto v naravnih materialih!

Imate podoben kos morebiti že v omari?

Fotografije Aleksandra Saša Prelesnik/AML in Instagram / @mojcamavec

Preberite še: Boho stil po petdesetem: Cindy Crawford kavbojke za optično podaljšanje postave skombinirala s šik etno dodatki

Priporočamo tudi: Odpravili smo se v najimenitnejši rimski hotel, v katerem trenutno biva Anne Hathaway, in to je naša izkušnja!

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave