Mojca Mavec pokazala, kako to jesen kombinirati daljše krilo

Uganete, kje se potepa tokrat?

Mojca Mavec pokazala, kako to jesen kombinirati daljše krilo - Foto: IG

Mojca Mavec se te dni mudi v Južni Afriki, pri tem pa nas razveseljuje s čudovitimi fotografijami iz te mogočne celine, ki jih deli na svojem Instagram profilu. Zaprisežena popotnica se na svojih potepih nikoli ne odpove dobremu stilu, temveč ga izvrstno prilagodi danim vremenskim in ostalim razmeram obiskane destinacije.

Tokrat je postregla z elegantnim stajlingom s pridihom boemskosti, ki je kot nalašč za jesenske dni tudi pri nas. Nosila je namreč daljše ohlapno krilo s potiskom, ki sega čez kolena in ima več plasti, kombinirala pa ga je s klasično majico v krem barvi.

Preberite tudi: Meghan Markle pokazala, kako to jesen in zimo nositi črne usnjene hlače: Bodite med prvimi in jo posnemajte!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Mojca je obula semiš gležnjarje v odtenku rjave, ki je modna že vrsto let ter si okoli pasu zavezala jopico v barvi, ki se lepo ujema s celotno opravo. Lase je imela spuščene, na fotografiji pa deluje tudi vidno zadovoljna, sodeč po njenem širokem nasmehu.

Fotografije: IG

Preberite še: Anela Šabanagić že spomladi nosila stajling, ki je kot nalašč za te jesenske dni

Priporočamo tudi: Pozabite na cargo hlače, te jesenske hlače so eleganten in vsestranski kos, ki ga bomo nosili to jesen in zimo

Najbolj brano