Anela Šabanagić že spomladi nosila stajling, ki je kot nalašč za te jesenske dni

Tako preprost, a učinkuje!

Anela Šabanagić že spomladi nosila stajling, ki je kot nalašč za te jesenske dni - Foto: Instagram/ @steetchatella

Radi spremljamo modni stil Anele Šabanagić, ki nas navduši tako s casual kot elegantnimi kombinacijami. Te dni vreme streže s čudovitimi jesenskimi dnevi, nad čemer se ne gre pritoževati. Če jih radi preživljate zunaj in ste pri tem še vedno radi videti urejeni, vam je lahko v navdih prav Anelin stajling.

Na enega izmed sprehodov s svojo hčerkico je namreč že pomladi oblekla  odlično kombinacijo oprijetih temnih džins hlač in čudovite temno modre parke.

Parka je kos, ki nemudoma nadgradi vsak stajling ter je izvrstno prehodno oblačilo za prve dni pomladi in jeseni. Največkrat jo najdemo v temno zeleni, zato je vsaka druga barva tega kosa še kako dobrodošla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀɴᴇʟᴀ sᴀʙᴀɴᴀɢɪᴄ (@anelasabanagic)

Anela je zraven obula šik superge in temno rdeče nogavice, s tem pa pokazala, da lahko ostanemo modni tudi brez golih gležnjev. Najlepši modni dodatek pa je bil seveda njen otroški voziček, poleg čudovitih klasičnih sončnih očal.

Fotografije: IG

Preberite še: Jennifer Lopez pokazala, kako to jesen nositi povsem bel videz. Navdušeni smo!

Priporočamo tudi: Kalij ima ključno vlogo pri krepitvi mišic, živčnih funkcij in zdravja srca: Tu je 7 živil, ki ga vsebuje še več kot

Najbolj brano