Modna in lepotna ikona Sophia Loren pri 88 letih na rdeči preprogi blesti v povsem belem videzu

Filmska zvezdnica, ki je tudi pri 88 letih muza lepote in sloga, je bila na rdeči preprogi ob odprtju restavracije, ki nosi njeno ime, v brezhibni beli obleki znova v središču pozornosti. Njen videz si oglejte v fotogaleriji.

Slika 1/3

Sophia Loren je v svoji zlati dobi osvojila celo generacijo, postala diva italijanskega filma, muza najprestižnejših blagovnih znamk ter merilo lepote in sloga. Seveda vse to ni bilo zaman in tudi pri 88 letih hollywoodska zvezda še vedno dokazuje, da je njena lepota še vedno v ospredju. Z več kipci v svoji vitrini ter dolgo in brezhibno kariero Italijanka ohranja položaj ene najprestižnejših igralk v filmski industriji. Vendar pa tudi njena vloga modne ikone ni ostala neopažena.

Bujno, zapeljivo, močno in očarljivo. Stil Sophie Loren je jasen odraz tega. V njeni garderobi so vedno prevladovale obleke z globokim izrezom, ženstvena krila, obleke in kot dodatki privlačna in izvirna kolekcija očal. Zdaj, pri skoraj 90 letih, se nič od tega ni spremenilo. Njen zadnji videz si oglejte na naslednjih fotografijah.

Profimedia

Najbolj brano