Knjiga spominov princa Harryja je "tempirana bomba" za kraljevo družino

Objava knjige spominov princa Harryja še vedno pretresa kraljevo družino.

Knjiga spominov princa Harryja je "tempirana bomba" za kraljevo družino - Foto: Profimedia

Princ Harry je objavo svojih spominov napovedal za konec leta 2022. Vendar od takrat ni bil določen noben datum izida. Ob smrti kraljice Elizabete II. 8. septembra so se mnogi spraševali, ali bo vojvoda Susseški konec leta objavil svojo knjigo. Spomini princa Harryja, ki so bili prvotno načrtovani za november, so bili po poročanju Page Six prestavljeni na naslednje leto. Od takrat so nekateri viri menili, da je avtor te eksplozivne knjige želel "potlačiti ali zmanjšati" tisto, kar je napisal o kralju Charlesu III. in njegovi ženi Camilli ali o njegovem bratu, princu Williamu in Kate Middleton.

"Zamuda bo dodala strup"

Tom Bower, avtor knjige Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors, meni, da temu ni tako. "Mislim, da vsi vedo, da ne moreta spremeniti knjige," je povedal za Page Six. Ali jo lahko naredijo bolj zlobno? Ker drugače ne bi imeli prodaje. Po besedah kraljevega biografa bi lahko knjiga izšla okoli velike noči in "vključevala poglavje o [kraljičinem] pogrebu". "In še več bo gradiva o tem, kako sta bila zapostavljena, in vseh ostalih žaljivk proti kraljevi družini," dodaja. "Zato menim, da bo zamuda v tej meri dodala strup." Po njegovih besedah je britanska kraljeva družina zaradi knjige, ki je po njihovem mnenju "tempirana bomba", "izjemno nervozna".

Po poročanju revije Page Six Charles III. čaka na objavo načrtov princa Harryja in Meghan Markle, da bi njunima otrokoma Archieju (3) in Lilibet (1) podelil naziv princa in princese.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Anne Hathaway čudovita v najbolj zaželenem kompletu iz džinsa letošnje jeseni. Našli smo enakega po dostopni ceni!

Priporočamo tudi: Našli smo Zarin suknjič v kraljevsko modri barvi, kot ga je nosila valižanska princesa: Posnemajte eleganten videz Kate Middleton

Najbolj brano