Letizia Ortiz na slavnostni večerji z elegantno obleko znamke H&M očarala (ali ne?)

Nizka cena in trajnostna obleka kot poklon Švedski, odlična izbira.

Letizia Ortiz na slavnostni večerji z elegantno obleko znamke H&M očarala (ali ne?) - Foto: Profimedia

Ste že kdaj pomislili, da bi za slavnostno večerjo oblekli obleko H&M? To je storila Letizia Ortiz, španska kraljica, ki je na novo napisala vsa pravila slogovnih kodeksov in nam prenesla sanje o čarobni noči v kraljevi palači v Stockholmu. Španski kralj in kraljica sta se udeležila kraljeve večerje, ki sta jo gostila Carlos Gustavo in Silvia iz Švedske. Veliko presenečenje? Letizia Ortiz je nosila obleko H&M, ki smo jo že videli na švedski princesi Viktoriji. Stilska naključja?

Preberite še: Pozabite na klasičen črn ali kamelji plašč, to zimo raje izberite to barvo

To je nepričakovana barvna kombinacija te sezone, ki je vedno veljala za nepriljubljeno

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Style Watch (@royalstylewatch)

Ne spreglejte:

Izbira, s katero je španska kraljica navdušila vse, se je Letizia Ortiz prvič pojavila na slavnostni večerji z obleko nizkocenovne blagovne znamke, čeprav kosi te znamke v njeni kraljevi garderobi niso tuji. Nekdanja novinarka je tako znova pokazala, kako eleganca ne gre vedno z roko v roki s ceno oblačila, kar je jasno sporočilo podpore državi, ki jo je gostila, saj je bila znamka dejansko ustanovljena na Švedskem. To pa še ni vse. Obleka H&M Letizie Ortiz  jetudi sporočilo o nameri k trajnostni modi. Obleka, ki jo je španska kraljica nosila na slavnostni večerji, je temno modra obleka iz tila in tkanine, za katero je značilen recikliran poliester. Obleka je del kolekcije H&M Conscious Exclusive za pomlad in poletje 2020 in jo odlikuje U-izrez, ki oplemeniteni steznik brez rokavov obogati z majhnimi volani, ki se nadaljujejo vzdolž celotnega krila z nagubanim učinkom. Za svoj prihod v palačo je kraljica videz dopolnila s črno krzneno jakno z dolgimi rokavi, ki se je odlično podala k tilu mornarsko modre obleke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pitu Reyes (@trucosdeestilo)

Letizia Ortiz je nosila eno najbolj dragocenih in simboličnih tiar španske kraljeve družine. To je tiara Fleur de Lis, izdelana s 450 diamanti in 10 avstralskimi biseri, nameščenimi na platinasto strukturo. Darilo kralja Alfonsa XIII kraljici Viktoriji Eugeniji de Battenberg. Obleko Letizie Ortiz je že lani nosila švedska princesa Victoria. Nosila jo je ob 10. obletnici poroke s princem Danielom med fotografiranjem, katerega fotografije je posredovala švedska kraljeva družina sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margarita de Guzmán | Moda ✨ (@invitadaideal)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Gigi Hadid ni več rjavolaska - z novo barvo las je videti čudovito

Priporočamo tudi: Tako je princ Albert komentiral govorice o lepotni operaciji monaške princese Charlène

Najbolj brano