Demi Moore v vezi z žensko? O razmerju se šušlja že nekaj let

Že nekaj dni se širijo govorice, da je Demi Moore že devet let v zvezi s stilistko Masho Mandzuka.

Demi Moore v vezi z žensko? O razmerju se šušlja že nekaj let - Foto: Profimedia

Vse se je začelo po objavi Mashe Mandzuke na Instagramu 11. novembra. Stilistka je rojstni dan Demi Moore izkoristila za to, da je s hčerko delila več fotografij zvezdnice. V opisu piše: Vesel rojstni dan tebi, moj angel @demimoore. Tako hvaležna sem za teh devet let." Kratko sporočilo, ki ga spremljajo "angel", "srce", "mavrica" in "molitev" emoji. Ni trajalo dolgo, da je razburilo internet: sta Demi Moore in Masha Mandzuka v razmerju že zadnjih devet let?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masha Mandzuka (@mashamandzuka)

Na Twitterju se uporabnik sprašuje: "Ali ju je dekle Demi Moore zadnjih devet let prav prijazno razkrilo na Instagramu?".

Ne spreglejte:

Govorice, ki niso od včeraj

Vendar to ni prvič, da je Masha Mandzuka na svojem Instagramu delila fotografije Demi Moore. Igralka se redno pojavlja ob njen. Tudi spletna stran Radar Online je leta 2019 razkrila, da imata ženski intimni odnos. "Držita se za roke in Demi je Mashinemu otroku kot druga mama."

Demi Moore je bila poročena trikrat: s Freddyjem Mooreom od leta 1980 do 1985, nato z Bruceom Willisom med letoma 1987 in 2000. Njen tretji zakon z Ashtonom Kutcherjem je trajal od leta 2005 do 2013. Se je z Masho Mandzuki zbližala po zadnjem razhodu?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Široke kavbojke odslej nosimo kot Ana Klašnja

Priporočamo tudi: Kako nositi pleteno obleko elegantno kot Kate Middleton

Najbolj brano